Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Nippon model EC2109

Iordache

Postări Recomandate

Nu cred că este de la șoclu . Se aud descărcări lângă ciuperca FIT și parcă puțin și in trafo linii , atunci când se manifestă .

Intenționam să comand un trafo linii , dar , se pare că anumiți membri de pe acest forum stau prost la capitolul ''seriozitate'' ... Nicio problemă că il comand de pe un site de comerț .

Atunci incearca si cu alt tub si te dumeresti si ignora sa cumperi anumite piese aiuria , ca eu cred ca daca esti de meserie atunci este imposibil sa nu ai un tub bun la care sa probezi , eu am destule si in stare buna + socluri TK si mai multe piese fiind de la diferenti clienti care au renuntat la repararea tv-ului

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Iordache

6

• winstyle

4

• Florinel TV

3

• tehtronics

2

Top autori în acest subiect

Nu m-am referit la voi , Florine și Dan , când am scris că unii membri stau prost la capitolul seriozitate . V-am contactat să comand vreun traf de la voi ? NU ! Deci ieșeați din start din context . Apreciez răspunsurile voastre și ale altora atâta timp cât sunt constructive .

Incearcă să și ințelegi aluziile inainte să sari cu comentarii d-astea .

Chiar nu am nici un tub ca ăla , nici similar , nici șoclu , nici traf . TV-ul este de pe vremea dinozaurilor ...

Am desfăcut șoclul , cum am scris mai sus . Arata ca nou in interior . Clar nu este de la el .

Se aud descărcări in zona trafo linii și la ''ciupercă'' (mă rog , se auzeau , că acum nu se mai manifestă ;este un defect care apare aleator, nu e static)

E clar cine este vinovat .

Editat de winstyle
Link spre comentariu

Ok si imi cer zcuze ca nu am inteles ceai vrut sa spui , dar pe viitor te rog frumos sa fii mai explicit sa intelegem cu totii ce vrei sa spui , uite eu am editat postul meu de sus

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări