Ciocan20 Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Cine imi poate explica si mie acest cod? New Text Document (2).txt Link spre comentariu
Ciocan20 Postat Aprilie 6, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Nimeni nu ma poate ajuta? Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Da un link de pe pagina unde l-ai luat.PS: De regula, se zice "te rog sau va rog" in contextul cererii (chiar aici pe internet). Iti creste sansele ca cineva sa raspunda la cererea ta. Link spre comentariu
Ciocan20 Postat Aprilie 6, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2013 imi cer scuze...reformulez:ma puteti ajuta cu descifrarea acestui cod va rog frumos aceste este linkul:http://www.micro-examples.com/public/microex-navig/doc/076-picodetector.html Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Sper ca ai vazut asta: "Coil L1 replaces crystal in PIC oscillator circuit". In functie de cuplajul metal detectat si L1 frecventa se schimba. Daca difera de valoarea calibrata, ai gasit o bucata de metal. Link spre comentariu
Ciocan20 Postat Aprilie 7, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2013 asta am inteles...dar cum se face calibrarea in cod?despre cod vreau sa aflu mai multe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum