Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stand/Rack/ Turn Recomandare Amplif,Tuner,CD,Equal,Cas,Pick-

Vizitator cristian_61

Postări Recomandate

Vizitator cristian_61

SalutareAs dorii sa cumpar , un stand (a se intelege Echipament complet) :- amplificator- tunner- cd-player- egalizator- pick-up+ 2 boxe care sa se potriveasca cu sistemul de mai susce imi recomandati, sa imi cumpar ?Printre criterii s-ar afla : 1. sa fie toate aceeasi marca2. sa fie ca si nivel de performanta / gama de produs ~ mediu-high3. stare produs bun~f. bine conservat (daca mai gasesc)4. pret appx 1000 ~1500 5. sa nu stau sa le fac revizia la juma' de an.. curatire potentiometre etc..Accept orice fel de sfat/recomandare. Ma intereseaza cu aceasta ocazie cam catre ce producatori sa ma axez, ,si cam care sunt cei de top .. technics, akai, onkyo,marantz..Multumesc frumos !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator cristian_61

pai as dorii mai vechi, pe bucati ma gandeam si eu sa pe iau..culoarea sa fie aceeasi pt tot sistemul,imi este indiferernt.pai am postat sa aflu daca se poate pareri de la cei care poate detin scule hi.fi si imi pot recomanda ceva OK.eu vazusem ceva de la technics si spre ei inclinam ..

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

mi-am cumparat sistem , acum mai am nevoie de boxe,

Felicitati

:aplauze :aplauze :aplauze :aplauze

Ai luat niste super scule cu un raport pret-calitate excelent...

Scule care de la alte marci gen tehnics , sony , yamaha, denon , poneer, akai trebuia sa dia de cel putin 2 ori mai mult ca sa aibe aceasi calitate audio cat si a componentelor aflate in ele.

Referitor la boxe noi in 1000 lei nu ai cum sa gasesti ceva acceptabil, Orienteazate la ceva SH.

Poti sa te uiti la ofertele de AICI - Vanzatorul este foarte serios ofera garantie.

Link spre comentariu

Boxele trebuie sa le asculti acolo unde vrei sa le amplasezi, pe configuratia pe care o ai, pe muzica pe care iti place sa o asculti. Nu exista o boxa universala, care sa placa tuturor, care sa redea perfect orice gen de muzica in orice spatiu. Boxe cu pedigree pot suna aiurea pe sistemul tau, in configuratia ta, in locatia ta si pe muzica ce-ti place.Eu de exemplu am niste VTP-uri cu Ciare HT204 si HW254 si pe un Onkyo A-8670 si in sufrageria mea se auzeau foarte bine. Asta nu inseamna ca-ti vor place si tie. La banii pe care doresti sa-i investesti ti-as recomanda niste SH-uri.

Link spre comentariu

Nu cred că mai era cazul să iei şi un casetofon, vremea lor a apus.În legătură cu ampliful şi boxele, Onkyo e aceeaşi firmă cu Denon, diferă echipele şi fabricile, alege doar boxe de 8 Ohmi, ptr o viaţă mai lungă a amplifului.

Link spre comentariu
Vizitator cristian_61

Multumesc pt sfaturi ,

da este onkyo mai exact

TA-2570 deck

T -4670 tuner

DX-6570 cd-player

A -8670 power

asa am luat tot sistemul , cu deck cu tot, oricum vroiam cat mai complet, urmeaza si un pick-up.

boxe din imagine le-am vandut asa ca inclin spre Sh sau monitoare

acum dupa mai multe cercetari mi-as luat niste monitoare .. gen

http://www.avstore.ro/boxe/monitor-audi ... e-bx2-bx2/

sa zicem ca mai pot plusa un 300~400 ron adica am mai marit bugetul de la 1000 la 1400

cam asa am facut si cu sistemul, porisem initial de la 1000 si am ajuns.. mai mult decat atat

referitor la boxe, mi s-a mai recomandat sa iau tot pe 8 ohm , asa ca o sa merg pe varianta 8.

Link spre comentariu

pai ... nu mi-ar dispace niste recomandari...

Boxe mari pe 8 ohmi si 3 cai - sanse minime sa gasesti (calitative bineinteles).Poti lua si pe 4 ohmi, nu se intampla nimic atata timp cat asculti in regim normal nu in regim "disco".In bugetul tau eu ti-as recomanda:- Canton Nestor 702- Yamaha NS G 150- Monitor Audio mr4- CANTON LE 170- Infinity Reference 60Se gasesc pe okazii.ro , audioweb.ro
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări