Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv truvision model P2135 MTS

paun nelu

Postări Recomandate

sasiu pt90proc ST92195C7B1 MTFJ.STV 2248nu prinde nici-un program,inlocuit: selector,jungla,dump luate de pe electroda si de pe forum,am scl,sda;33v,idei sugestii va rog!multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• paun nelu

2

• coman ion

2

• dan cod

1

• laur_12

1

Top autori în acest subiect

Pe cautare automata ,la pin 13 jungla-CVBSOUT-apare vreun semnal util? Filtrul trap dintre pinii 13 si 18 face figuri. De asemenea anumite versiuni de pt90 intre fus si jungla au un etaj cu tranzistor,TV04 ,la care am intalnit defecte.

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...
Vizitator Alexandru Scurtu

Salutare... Vin si eu ca un incepator ce sunt si intreb.... Am un truvision p2134mts care nu prezinta nici un semn de ars,curent 220 intra in placa\trece de intrerupator..dar nu afiseaza nimic. Nici sunet nici video... Vreo idee de unde as putea sa incep sa caut?

Link spre comentariu

Esti varul lui?

Posted 01 December 2017 - 05:59 PM

Va salut ,

Detin un astfel de televizor(SAMSUNG WS32M206P) si as vrea sa stiu daca are cineva o schema tehnica a lui sau ce tranzistor final foloseste.

Eu am incercat sa ii leg in serie doi tranzistori mai mici dar fara succes(pe unul l-a ars iar cel de-al doilea nu poate afisa imaginea)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări