schnapy Postat Iulie 31, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2006 Sper sa nu va stresez dar mai am o singura intrebare. :prayer: In schema de mai jos este neaparat nevoie de o alimentare de la o baterie??? Link spre comentariu
XAN77 Postat Iulie 31, 2006 Partajează Postat Iulie 31, 2006 uite aici http://www.coolcircuit.com/project/picprog/ un programator foarte simplut numai pentru PIC-uri si cred ca e bun, programeaza cxam toate picrulie din cate am vazut. Nu e musai sa faci cablaju de acolo ca e cu ZIF. Si softu folosit WinPic800 este dragut lam bagat si eu acuma. Programeaza toate picurile. Programatoru e pe paralel, si asa portu ala nu-l folosesti la nimik. Link spre comentariu
XAN77 Postat Iulie 31, 2006 Partajează Postat Iulie 31, 2006 pai daca la montaju BAZA folosesti alimentare externa nu e nevoie de baterie dar daca folosesti alimentare interna atunci trebuie baterie pentru tensiunea de programare. Asa e eu la cablaju care lam proiectat lam facut pentru alimentare interna Link spre comentariu
schnapy Postat Iulie 31, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2006 Cred ca ti-ai dat seama ca si Pony Prog e prea greu de facut pentru mine. :smt005 :smt005 . Asa e la inceput. :rolleyes: Link spre comentariu
XAN77 Postat Iulie 31, 2006 Partajează Postat Iulie 31, 2006 incearca schema din linkul de mai sus, mie imi place cum arat, pare simpluta, si softu e frumos Link spre comentariu
schnapy Postat Iulie 31, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2006 Ok, o sa o incerc si daca da rezultate bune atunci e ok. Link spre comentariu
pavcostel Postat Iulie 31, 2006 Partajează Postat Iulie 31, 2006 Uite aici: http://www.hamradioindia.org/circuits/feng.php#mods o varianta de JDM pentru PIC. Fara alimentare externa si foarte simplu. Cablajul e facut si merge. Poti folosi Pony-prog, Ic-Prog si Winpic800. Eu l-am facut si merge de minune pe teren, unde nu folosesc decat laptopul. Si mai sunt variante de JDM si aici pe forum. Bafta! Costel Link spre comentariu
XAN77 Postat Iulie 31, 2006 Partajează Postat Iulie 31, 2006 ai bagat omu in "sedinta" :rolleyes: cu ZIF-ul ala ,a daca nu-l are e prea scump, cat un programator de pe la firme Link spre comentariu
schnapy Postat Iulie 31, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2006 De JDM-ul asta ce ziceti ??? http://www.bobtech.home.ro/catalog/prog ... g_jdm.html La inceput pe asta vroiam sa-l fac. Link spre comentariu
XAN77 Postat Iulie 31, 2006 Partajează Postat Iulie 31, 2006 da e de pe siteul lui bobtech, sigur e testat si functioneaza, de altfel seamana cu schema clasica jdm care am intalnit-o pe net. Ii lipseste un soclu pentru 40 pini da se poate adapta la montaj. Personal as reproiecta cablaju ca sa pun si alt soclu pentru 28 si 40 pini Link spre comentariu
pavcostel Postat Iulie 31, 2006 Partajează Postat Iulie 31, 2006 ai bagat omu in "sedinta" Rolling eyes cu ZIF-ul ala ,Da' cine-l opreste sa puna un soclu augat in loc???si sa faca adaptoare mici?Oricum, autorul are acum destule linkuri, trebuie sa se decida. In rest deja am ajuns sa palavragim...Bafta!Costel Link spre comentariu
XAN77 Postat Iulie 31, 2006 Partajează Postat Iulie 31, 2006 asa e are de unde alege, oricum avea ca netu e plin de programatoare de pici. Acuma e treaba lui daca alege intre o schema facuta si de altii care e confirmata ca merge sau ceva "exoctic" care arata bine da nu a facut nimeni. Schema data de Costel e OK, poti reproiecta cablajul cu socluri cate si de care vrei tu. Link spre comentariu
schnapy Postat Iulie 31, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2006 Multumesc tuturor celor care m-au ajutat sa gasesc o schema de programator. :prayer: :prayer: :prayer: Link spre comentariu
schnapy Postat August 2, 2006 Autor Partajează Postat August 2, 2006 Cine ma ajuta si pe mine sa fac cablajul la schema asta??? :prayer: :prayer: :prayer: Am incercat sa il fac singur dar nu mi-a iesit... Va rog... :prayer: :prayer: :prayer: Link spre comentariu
pavcostel Postat August 2, 2006 Partajează Postat August 2, 2006 Vezi ca ce ai tu acolo e doar un modul! Mai e o parte de interfata cu linia seriala, daca ce ai prezentat tu acolo e pony-prog.Costel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum