Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Care e cel mai bun PIC Programmer?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

uite aici http://www.coolcircuit.com/project/picprog/ un programator foarte simplut numai pentru PIC-uri si cred ca e bun, programeaza cxam toate picrulie din cate am vazut. Nu e musai sa faci cablaju de acolo ca e cu ZIF. Si softu folosit WinPic800 este dragut lam bagat si eu acuma. Programeaza toate picurile. Programatoru e pe paralel, si asa portu ala nu-l folosesti la nimik.

Link spre comentariu

pai daca la montaju BAZA folosesti alimentare externa nu e nevoie de baterie dar daca folosesti alimentare interna atunci trebuie baterie pentru tensiunea de programare. Asa e eu la cablaju care lam proiectat lam facut pentru alimentare interna

Link spre comentariu

da e de pe siteul lui bobtech, sigur e testat si functioneaza, de altfel seamana cu schema clasica jdm care am intalnit-o pe net. Ii lipseste un soclu pentru 40 pini da se poate adapta la montaj. Personal as reproiecta cablaju ca sa pun si alt soclu pentru 28 si 40 pini

Link spre comentariu

asa e are de unde alege, oricum avea ca netu e plin de programatoare de pici. Acuma e treaba lui daca alege intre o schema facuta si de altii care e confirmata ca merge sau ceva "exoctic" care arata bine da nu a facut nimeni. Schema data de Costel e OK, poti reproiecta cablajul cu socluri cate si de care vrei tu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări