Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Care e cel mai bun PIC Programmer?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator Andrei.Hrubaru

la fel ca si tine : nu ma pricep prea mult (mai delok chiar) si totusi nu cred ca poti sa faci un programator universal pentru PIC si ATMEL: 2 in 1. sper sa ma insel si sa fi facut cineva asa ceva. oricum Google iti sta la dispozitie. salut si numai bine

Link spre comentariu

binenteles ca da :tonqe: spor la treaba :supz:later edit : iti dau si proiectul montajului BAZA, cu mentiunea ca cablajul este proiectat naspa da macar nu o iei de la zero am in compu de la munca reproiectat cablaju mai cu cap dar nu lam adus acasa, daca vrei maine il aduc si peala

Link spre comentariu

Willem merge ok. Totul e sa vezi in ultima versiune de soft ce cipuri poti scrie cu el. Daca ce ai nevoie mai des, cu adaptoarele necesare te satisface, e ok. Cablaje mi-a facut si mie wolf.Bafta, CostelP.S. - Pentru PIC si Atmel mai bine faci insa programatorul Pony-prog, din module.

Link spre comentariu

SalutPai vad ca sari de la un ponyprog la un willem care e mult mai complex. Cablaju de willem din cate am vazut eu sunt destul de aglomerate si se fac numai foto si pentru PIC nici macar nu are soclu ci un conector ICSP pentru o placa adaptoare cu socluri de pic, da poate ma insel or fi si alte versiuni de cablaje. Montaju de la Ponyprog e mult mai simplu si se poate face rapid. Atasez din nou cablajul modulului de baza .

Link spre comentariu

scrie pe pagina lor ce suporta http://www.lancos.com/prog.html si am verificat si in program acuma. Lipsa ar fi 12F-urile. O lipsa notabila as zice.

new edit : acuma nu stiu daca acest programator care trebuie setat in ponyprog ca si prog api merge si in icprog, daca nu cel mai sigur este un programator compatibil JDM care sigur merge in ICprog si va programa toate picurile cu ICSP. Avantajul ponyprogului este ca cu module adaptoare foarte simple poate programa multe device-uri, eu am un programator de la adelaida de PIC-uri dar daca as vrea sa programez un atmel sau memorii SPI si altele nu as avea cu ce

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări