Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema mpe audio go-108 a boxa amplificata

Postări Recomandate

inainte sa ajunga la mine a mai umblat cineva in ea in italia si nu a reusit sa o faca,nu stiu ce sa schimbat in ea ptr ca nu gasesc schemaùa venit la mine cu urmatoarele piese pe placa tl072n 3 bucopa604ap 1 protectiebd139 si bd140 finali irfp9240 si irfp240 care nici nu se potrivesc configuratia pinilor cu ceea ce este pe placape iesire nu este curent,era 9v rezultat din ceva bc550 ci bd arse,am rezolvat curentul pe iesire,iesa din protectie,dar cand pun finalii pe placa arde sigurantele instantaneuma poate ajuta cineva cu o alta schema asemanatoare care sa contina bc550 bc560 bd139 bd140 si eventual si presupun ca sigur alti finali dupa placa este irfp9240 pe -45virfp240 pe 45vpe pinul gate la finali am 43v si respectiv -43vpe pinul source am 43 si respectiv -43si pinul drain este pus la speaker outce credeti ca este gresit?va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări