Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV schneider SCX21M321 service mode

attilaa0

Postări Recomandate

Buna ziua!La acest tv este marit baleiajul vertica ca am facut o adaptare trafo linii bsc 25 0274 la HR7731.Are procesor VCT3831.si cred ca e sasiu M35.Seamana cu Schneider 21M301.Dar are memoria 24c32.Am telecomanda NIP03 dar nu am reusit sa intru in mod service.Aceasta telecomanda face toate comenzile .E ca un echivalent.Poate nu am facut ceva bine.Astept idei.Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• attilaa0

6

• dan cod

6

• marcel2006

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Incearca si in felul urmator,dar eu stiu ca pentru asta trebuie alta telecomanda nu NIP031. Apesi tasta Menu pina apare optiunea de selectare a limbii.2. Cind ajungi la aceasta optiune alegi Engleza3. Selectezi Timer4. In Timer-Menu activezi Timer-ul de sus5. Apesi tasta Blue si apoi tasta ?

Link spre comentariu

Am si eu aceasta problema nu pot intra in service mode cu toate metodele enumerate aici si am telecomanda NIP03 TV este Schneider SC21M311 Type TV M35B-21A31/M/AS, procesor MICRONAS VCT3831A C4, 5204 4D LCF, 151866.001, TCL-M35V05-MN TL04, MEMORIE 24C32.

Link spre comentariu
Parerea mea ca nu faceti ceva bine.[/q

Am o intrebare ce trebuie sa faca caps si reveal la apasare normala, ca caps imi apare in partea dreapta ce canal este PAL norma sunet si mono ar fi un fel de( Display), dar Reveal apas si numai palpaie ledul?

Link spre comentariu

Da am reusit in final cu procedura asta:1. Apesi tasta Menu pina apare optiunea System.2. Cind ajungi la aceasta optiune alegi limba Engleza3. Selectezi Timer4. In Timer activezi Timer-ul de sus din No in Yes(si de aici faci pasul de la nr.5 fara pauza prea mare)5. Se apasa pe rand tasta Blue, tasta ?(la mine este programul nr. 4 de pe telec.),tasta Revealrestul submeniurilor cu Reveal

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări