Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Datasheet memorie

Postări Recomandate

Caut datasheetul unei memorii:3P23F01EG.Nu gasesc respectivul cod decit pe site-uri chinezesti dar nici un datasheet, numai invitatii de vinzare.Daca are cineva vreo idee mai buna..In fapt ma intereseaza doar capacitatea, pinoutul...Este folosit ca BIOS...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• diaconuliviu

2

• popa ionut

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Caut datasheetul unei memorii:3P23F01EG.Nu gasesc respectivul cod decit pe site-uri chinezesti dar nici un datasheet, numai invitatii de vinzare.Daca are cineva vreo idee mai buna..In fapt ma intereseaza doar capacitatea, pinoutul...Este folosit ca BIOS...

Din ce am gasit eu pe net,pare sa fie un mosfet dublu cu canal P 3A la 230Vc,si in plus are si un dita mai padul de racire sub el.Eu zic sa mai cauti acel bios :da
Link spre comentariu

In mod cert nu e tranzistor ci memorie.Este in capsula cu 8 pini smd dar nu SOIC8 ci una la fel de lata ca SOIC dar lungimea pe jumatate (adica distanta intre doi pini mai mica decit la SOIC).si scrie asa:3P23F01EG.E in imediata vecinatate a oscilatorului de 32.O sa incerc sa fac o poza placii de baza.Bine, nu ma intereseaza ca BIOS, ci ca memorie, trebuie sa fie ceva gen 1Mbit sau mai mare.Ca si 3P23F01EG apare dar numai pe site-uri in chineza (e posibil sa fie o clona chinezeasca a vreunei memorii dedicate) si fara datasheet; am zis, macar pinoutul si capacitatea m-ar interesa (eventual si tensiunea).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări