Vizitator vlasin Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Salut,As dori sa fac o alarma cat mai simpla sa fie amplasata la usa. Nu e nevoie decat de o distanta maxim de 1 m sa bata senzorul. M-am gandit sa imi cumpar 2,3 senzori pir si sa ii conectez la o sonerie mai puternica, imi puteti da niste indicatii, va rog? Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Nu ai nevoie decat de un senzor PIR. Se gasesc si senzori PIR cu baterii, portabili ca sa nu te mai complici cu firele, si poti sa-i pui unde vrei.Am vazut de exemplu prin real unul la 24 lei.Vezi ca e netul plin de ele. Link spre comentariu
Vizitator vlasin Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Mersi de raspuns , daca as dori sa folosesc un circuit de temporarizare intre senzor si sonerie , ce imi recomandati ? Link spre comentariu
addytzu_123 Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Salut, verifica site-ul acesta: http://www.zen22142.zen.co.uk/ronj/circ.html Sigur gasesti aici un montaj simplu, pentru aplicatia ta! Toate bune! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum