negru_voda Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Salutare feciori. Am avut o sursa Didactica ce s'a cam dus naibii. Asa ca am inceput sa caut variante pentru o sursa. Avand una bucata carcasa cu transformator de la un UPS defect m'am gandit sa imi fac o sursa. Am inceput prin a construi asta http://kentar.net63.net/pic-dual-voltme ... eter-.html si mai astept sa'mi vina doar PIC-ul. So, care ar fi recomandarea voastra ca sa pot face o sursa pe 2 canale? Trafu' zice ca are 15,5V 0V 15,5 V. Banuiesc ca are amperaj destul de maricel. As putea face ceva dual pana in 30V? Ideal ar fi sa pot regla nu doar tensiunea cat si amperajul. Va rog dati-mi niste idei. Multumesc :-) Link spre comentariu
alcon Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Respect!Traf-urile mele arata asa... Link spre comentariu
alcon Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Am revenit... Poate merge link-ul asta: http://www.4shared.com/office/IF75p3M_/UPS.html Link spre comentariu
negru_voda Postat Aprilie 9, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Am revenit...Poate merge link-ul asta: http://www.4shared.com/office/IF75p3M_/UPS.htmllink functioneaza insa trebuie sa vezi exact codul de pe ele. conform codului trecut pe trafuri poti afla care sunt specificatiile lor respectiv care fire sunt pentru alimentare. Link spre comentariu
vergil Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Din ce stiu eu , si din ce am desfacut pina acum , un traf de UPS scoate 2x 11v . Curentul poate fi 3A , sau mai mare , in functie de ups . Dv vreti sa faceti o sursa dubla , dintrun traf de ups , sau doriti sa folositi doua trafuri de ups ?Altfel nu vad cum obtineti 30v , numai pe o ramura . Link spre comentariu
negru_voda Postat Aprilie 9, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Din ce stiu eu , si din ce am desfacut pina acum , un traf de UPS scoate 2x 11v . Curentul poate fi 3A , sau mai mare , in functie de ups . Dv vreti sa faceti o sursa dubla , dintrun traf de ups , sau doriti sa folositi doua trafuri de ups ?Altfel nu vad cum obtineti 30v , numai pe o ramura .am spus PANA in 30V. masurat imi da 15,5V pe ramura. dupa redresare mi se pare ca scoate vreo 18-20V... asa ceva. Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Negru_voda, esti si Alcon in acelasi timp? Negru_voda intreaba, si Alcon intreaba pe acelasi subiect, apoi Negru_voda raspunde ca si cum el n-ar fi fost OP si cel care a pus intrebarea la care-si raspunde mai tarziu... Link spre comentariu
alcon Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 "Americanule" thunderer daca ai fi fost mai atent,iti dadeai seama ca negru_voda a stiut sa alimenteze la 220V traful din UPS din moment ce a masurat 2x15,5V,pe cand eu nu stiu pe caredintre firele subtiri sa aplic 220V ca sa masor pe firele groase 2x cat dracu o scoate traf-urilemele,care deasemenea sunt recuperate din UPS-uri defecte din ce am aflat.Banuiesc ca suntem persoane diferite.Poate ai niste sugestii constructive, nu... Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Sunt persoane diferite! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum