zainea Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Revin aspura unei probleme anterioare legata de inlocuriea unui tiristor rusesc dintr-o putere MIR cu un tiristor bta 26-600 . Forma capsulei celor doua tiristoare difera si nu stiu cum sa leg "piciorusele" triacului romanesc in locul celui rusesc , pentru ca la cel rusesc nu stiu care este a1 a2 si g . Atasez o schema facuta de mana unde era legat tiristorul rusesc Link spre comentariu
popa ionut Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Revin aspura unei probleme anterioare legata de inlocuriea unui tiristor rusesc dintr-o putere MIR cu un tiristor bta 26-600 . Forma capsulei celor doua tiristoare difera si nu stiu cum sa leg "piciorusele" triacului romanesc in locul celui rusesc , pentru ca la cel rusesc nu stiu care este a1 a2 si g . Atasez o schema facuta de mana unde era legat tiristorul rusesc Vezi ca faci confuzie!!BTA26-600 este un TRIAC de 26A la 600v!Tu ai nevoie de tiristor,care este cu totul altceva(o dioda redresoare comandata) cauta ceva romanesti si pune acolo.... Link spre comentariu
zainea Postat Aprilie 6, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Am rezolvat problema , multumesc. Am pus bta26-600b. Link spre comentariu
popa ionut Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Am rezolvat problema , multumesc. Am pus bta26-600b.ai pus triac in loc te tiristor? Link spre comentariu
zainea Postat Aprilie 7, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2013 "piesa" care s-a ars scria pe ea tc2-25 , m-am uitat pe celalalt canal care era bun si aceeasi piesa scria tc122-25 si l-am gasit pe un site rusesc (platan.ru) si este triac . Ideea este c-am montat bta-ul si merge bine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum