Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

inlocuire tiristor tc2-25 cu bta 26-600

zainea

Postări Recomandate

Revin aspura unei probleme anterioare legata de inlocuriea unui tiristor rusesc dintr-o putere MIR cu un tiristor bta 26-600 . Forma capsulei celor doua tiristoare difera si nu stiu cum sa leg "piciorusele" triacului romanesc in locul celui rusesc , pentru ca la cel rusesc nu stiu care este a1 a2 si g . Atasez o schema facuta de mana unde era legat tiristorul rusesc

post-9416-139829612981_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zainea

3

• popa ionut

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Revin aspura unei probleme anterioare legata de inlocuriea unui tiristor rusesc dintr-o putere MIR cu un tiristor bta 26-600 . Forma capsulei celor doua tiristoare difera si nu stiu cum sa leg "piciorusele" triacului romanesc in locul celui rusesc , pentru ca la cel rusesc nu stiu care este a1 a2 si g .

Atasez o schema facuta de mana unde era legat tiristorul rusesc

Vezi ca faci confuzie!!BTA26-600 este un TRIAC de 26A la 600v!Tu ai nevoie de tiristor,care este cu totul altceva(o dioda redresoare comandata) cauta ceva romanesti si pune acolo....
Link spre comentariu

"piesa" care s-a ars scria pe ea tc2-25 , m-am uitat pe celalalt canal care era bun si aceeasi piesa scria tc122-25 si l-am gasit pe un site rusesc (platan.ru) si este triac . Ideea este c-am montat bta-ul si merge bine :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări