Dorin007 Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Salut.Unde as putea gasi sasiuri de difuzoare?ca as vrea sa imi fac o membrana pasiva...Sau daca nu se afla sasiuri, de pe ce site as putea cumpara o membrana pasiv?As vrea sa imi fac un subwoofer activ si as vrea sa am un difuzor normal si o membrana pasiva... Link spre comentariu
Toader Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Te pot ajuta eu cu un sasiu.Cred ca e de 10 inch sau mai mare.Maine iti dau detalii. Link spre comentariu
player4 Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 cel mai bine ar fi sa "dezafectezi" si sa transformi in membrana pasiva un exemplar identic cu difuzorul activ. Link spre comentariu
Dorin007 Postat Aprilie 4, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Te pot ajuta eu cu un sasiu.Cred ca e de 10 inch sau mai mare.Maine iti dau detalii.Ok mersi...astept pana maine... Link spre comentariu
Dorin007 Postat Aprilie 4, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2013 cel mai bine ar fi sa "dezafectezi" si sa transformi in membrana pasiva un exemplar identic cu difuzorul activ.Da as putea face acest lucru dar de ce sa cumpar 2 difuzoare si pe unul sa-l dezmembrez?asa mai bine am mai face mai inca o incinta...nu...eu vreau sau un sasiu sau o membrana pasiva...mersi oricum pentru informatie... Link spre comentariu
Dorin007 Postat Aprilie 4, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Aaa...am uitat sa specific ca nu ma intereseaza dimensiunile dar sa fie de la 20cm in sus...sau si de 20cm... Link spre comentariu
Luca Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Poti sa cumperi difuzoare arse/descentrate sh, le iei la pret de lucru defect. Link spre comentariu
Toader Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Dorin007,am masurat sasiul.Aare fix 31 de cm din margine in margine.Nu e din tabla, e din aluminiu turnat. Link spre comentariu
Toader Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Am masurat in inch diametrul suprafetei difuzorului.E de 11 inch sau aprox 28 de cm suprafata utila, fara marginea de 13 mm pe care vine prinsa membrana. Link spre comentariu
Dorin007 Postat Aprilie 13, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Am masurat in inch diametrul suprafetei difuzorului.E de 11 inch sau aprox 28 de cm suprafata utila, fara marginea de 13 mm pe care vine prinsa membrana.Si cu cat il vinzi? Link spre comentariu
Toader Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Pai poti sa faci ceva din el?Adica nu vreau sa-ti vand ceva care nu-ti va fi de folos.Ce membrana o sa-i pui?Dimensiunea e atipica , ti-am spus- 11 inch.De pret, vorbim doar daca ti-e de folos.Sa-l iei si sa te uiti la el? Link spre comentariu
Dorin007 Postat Aprilie 13, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Pai poti sa faci ceva din el?Adica nu vreau sa-ti vand ceva care nu-ti va fi de folos.Ce membrana o sa-i pui?Dimensiunea e atipica , ti-am spus- 11 inch.De pret, vorbim doar daca ti-e de folos.Sa-l iei si sa te uiti la el?Poi nu am nici-o membrana inca trebuie sa fac rost sau sa cumpar...deocamdata vreau sami repar pc-ul...si apoi mai vedem... Link spre comentariu
Toader Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Ok.Ramane pe altadata. Link spre comentariu
daniro Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 Poi nu am nici-o membrana inca trebuie sa fac rost sau sa cumpar...deocamdata vreau sami repar pc-ul...si apoi mai vedem...Am eu membrane noi pentru difuzoare, mai pot si aduce de diverse marimi. Sunt pt recone. De asemenea am si alte piese pt difuzoare calote dust cap, fir leonic.Intamplator acum am doua membrane de 30 cm si am si doua sasie de la difuzoare Tonsil, basii de la Unitra 140. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum