iuliantv Postat Februarie 5, 2023 Partajează Postat Februarie 5, 2023 La 03.02.2023 la 15:45, nbn22 a spus: am comandat 4 buc La7848 nu lucreaza nici unul am doar o dunga orizontala pe ecran atat eu am comandat 5 buc mi.au mers 2 sau 3 Link spre comentariu
validae Postat Februarie 5, 2023 Partajează Postat Februarie 5, 2023 Nu mai comandaţi online integrate ce nu se mai fabrică de zeci de ani, veţi primi făcături.Puneţi la Bazar un anunţ sau căutaţi penet pe cineva care are aşa ceva rămas din timpul când erau la modă.... Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 5, 2023 Partajează Postat Februarie 5, 2023 (editat) Acum 2 ore, validae a spus: Nu mai comandaţi online integrate ce nu se mai fabrică de zeci de ani, veţi primi făcături.Puneţi la Bazar un anunţ sau căutaţi penet pe cineva care are aşa ceva rămas din timpul când erau la modă.... eu unul am comandat acum multi ani cånd crt-ul era in vogå trebuia sa comanzi ca crapau pe capete,sperai sa fie si cat de cat bune,am luat unul de la un magazin local,a iesit fum instant din el,am mai dat si de vre.o 3-4 ori pretul unuia online, Editat Februarie 5, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
validae Postat Februarie 5, 2023 Partajează Postat Februarie 5, 2023 Dacă atunci nu erai sigur ce iei, acum 90% iei o făcătură. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum