Vizitator Catalin1987 Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Unde preferati sa va faceti vacanta? In Romania sau intr-o alta tara?Eu in ultimii ani am ales sa fac vacantele "afara", deoarece raportul calitate / pret este mult mai convenabil. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Ce intelegi prin "vacanta" ?Unii prin vancata inteleg petreceri prin cluburi la mare, altii inteleg sa se relaxeze undeva, altii se duc sa viziteze ceva etc. Eu am fost in vara 2012 in Atena (ieftina ca braga...braga aia care nu se mai fabrica) ... si mancam o shaorma de 2.5 euro (parca) la un sirian ca era cea mai ieftina mancare. Anul asta as incerca o excursie la Cernauti, Soroca, Chisinau, Balti....dar mi-e cam frica de costuri deoarece am vazut preturi foarte mari la hoteluri (pe net). De vreo 4-5 ani tot zic sa vizitez Cetatea Alba....dar poate-poate se materializeaza si acest lucru odata. Link spre comentariu
xragon Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 anul trecut am fost la saint tropez . a costat cam mult dar a meritat afacerea ! am avut in buzunar circa 4500-5000 euro Link spre comentariu
Vizitator Catalin1987 Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Ce intelegi prin "vacanta" ?Unii prin vancata inteleg petreceri prin cluburi la mare, altii inteleg sa se relaxeze undeva, altii se duc sa viziteze ceva etc. Eu am fost in vara 2012 in Atena (ieftina ca braga...braga aia care nu se mai fabrica) ... si mancam o shaorma de 2.5 euro (parca) la un sirian ca era cea mai ieftina mancare. Anul asta as incerca o excursie la Cernauti, Soroca, Chisinau, Balti....dar mi-e cam frica de costuri deoarece am vazut preturi foarte mari la hoteluri (pe net). De vreo 4-5 ani tot zic sa vizitez Cetatea Alba....dar poate-poate se materializeaza si acest lucru odata.Prin "vacanta" ma refer la locul ales pt a-ti petrece concediul Link spre comentariu
Vizitator Catalin1987 Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 anul trecut am fost la saint tropez . a costat cam mult dar a meritat afacerea ! am avut in buzunar circa 4500-5000 euroAcolo vreau eu sa ajung... Ma gandeam la o excursie cu masina, iar in Saint Tropez sa fiu doar in trecere (sunt constient de costurile cazarii). Si...cum a fost? Distractie maxima? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Raportul la care te referi cred ca este ok doar pentru Bulgaria/Grecia cu All-Inclusive, unde (cred ca) stai legat de acel resort si nu pleci nicaieri in tara respectiva. Acum, dpdv tehnica, ca doar suntem pe un forum tehnica, costul de intrare la muzeele tehnice, din cate am vazut, in tarile cu apa calda curenta, este destul de mare (cel putin pentru mine). Ar mai fi o treaba....daca dupa acea vacanta/concediu revi acasa mai obosit decat ai fost inainte, nu cred ca rezolvi nimic (chiar daca ai cateva sune-mii de euro mai putin in cont). Link spre comentariu
Vizitator Catalin1987 Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Raportul la care te referi cred ca este ok doar pentru Bulgaria/Grecia cu All-Inclusive, unde (cred ca) stai legat de acel resort si nu pleci nicaieri in tara respectiva. Acum, dpdv tehnica, ca doar suntem pe un forum tehnica, costul de intrare la muzeele tehnice, din cate am vazut, in tarile cu apa calda curenta, este destul de mare (cel putin pentru mine). Ar mai fi o treaba....daca dupa acea vacanta/concediu revi acasa mai obosit decat ai fost inainte, nu cred ca rezolvi nimic (chiar daca ai cateva sune-mii de euro mai putin in cont).In Grecia si Bulgaria iesi CLAR in avantaj fata de Romania, dar hai sa-ti dau un exemplu: Cu banii pe care-i dai intr-o saptamana la Mamaia, crede-ma, iti faci vacanta in aproape orice litoral din Europa. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Eu am 27 de ani si am fost aproape in toata tara (mai putin Sarmisegetuza si la Cazanele Dunarii).Ultima oara cand am fost la mare a fost a treia zi de Craciun, in 2012. Inainte, ultima oara fusesem prin 91 cu ai mei.Tind sa cred ca "marea" nu se rezuma numai la Mamaia. Imi dau seama ca acolo e cel mai scump iar vara acolo sunt cele mai multe Ferrariu-uri (probabil) din Europa, dar totusi in afara de vagaboante, mare, cald, Ferrari-uri mai sunt si alte lucruri de vazut la noi, si bineinteles si afara. Link spre comentariu
Vizitator vizitatoru1 Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 afara ca la noi nu fac decat sa te jupoaiepacat Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Ma bag si eu in sama ! Nu stiu de ce, dar am convingerea ca, multi din cei care au cutreierat multe tari europene si nu numai, n-au vazut nici macar un sfert din frumusetile din Romania. Lasand la o parte serviciile care, de cele mai multe ori, nu au un raport calitate/pret decent si infrastructura, multe din frumusetile naturale, vestigii istorice, etc. ale Romaniei sunt unice. Cati or fi fost la Sarmisegetusa Regie, cati au vizitat manastiri si biserici,care nici macar nu figureaza in vreun ghid turistic, toate de o frumusete incomparabila. Pesteri, chei, munti, cascade, mine, vai si rauri fara de egal in lume. Dar, fiecare cu gusturile sale . Link spre comentariu
Vizitator vizitatoru1 Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 @monday am sute de mii de km facuti in drumetii in tara,am vizitat cred si pitrele ascunse te miri pe undeavem o tara frumoasa cu multe locuri frumoase,dar oamenii o fac uratapacat ca ne batem joc de ce avem in loc sa ne bucuram si sa profitamasta ma goneste de la noi,hotia si raportul calitate pretdaca altii pot noi de ce nu putem? Link spre comentariu
Vizitator Catalin1987 Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 De necontestat ca Romania este o tara frumoasa... Este chiar superba, dar nu se prea merita sa iti faci vacantele / concediile aici... Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Daca vrei liniste si odihna, in "creerii" muntilor sau un loc uitat de lume din tara este locul, daca vrei harmalaie, peste tot gasesti, si te intorci din concediu (vacanta) mai obosit decat ai plecat. Link spre comentariu
Vizitator vizitatoru1 Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 acum depinde de fiecare ce vreaunii cauta harmalaia,nu pot concepe concediul fara o discoteca,terase ziua...etcunii cum ziceai cauta linisteala noi nici la munte nu prea mai liniste,tre sa cauti locuri care inca nu au devenit comerciale ,inca mai sunt destule Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Unii pot pentru ca vor. La noi nu se vrea un turism civilizat, dar nu se vrea cu atata inversunare, incat inclini sa crezi ca parca ar vrea sa distruga in loc sa costruiasca, deh interese ..... distrugere ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum