Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

NEO LIPSA SUNET

Postări Recomandate

Va salut cu respect si apelez la voi in speranta ca ma poate ajuta cineva cu schema tv-ului NEO LED-2460 FHD.S-a ivit o problema minora aparent, si anume nu are sunet doar pe iesirea de casti (suspectez mufa) dar as vrea sa arunc o privire pe schema inainte de a o desface sa vad daca aceeiasi iesire audio e trimis si la mufa de casti care pleaca la difuzoare,sper sa fie asa si sa fie doar un defect mecanic de cuplare-decuplare la mufa.Va multumesc pentru timpul acordat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dj_dexter1975

3

• catalin004

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Sincer sa fiu inca nu am desfacut aparatul,si-mi cer scuze ca am indraznit sa cer documentatie fara sa pot specifica ce procesor are. De fapt e un tv cu leduri si momentan se foloseste la boxe de calculator (active) ,din acest motiv nu pot sa-mi dau seama cam ce semnal iese pe mufa de casti ,dar sper din tot sufletul ca producatorul n-a fost ata de prostut sa scoata semnal de linie pe iesirea de casti si sa fie mort finalul audio.Cat despre difuzoare iar mi se pare aiurea sa se duca simultan 2 dintr-o data.

Link spre comentariu

Atunci e nasol... oricum azi o sa aflu ca tot tre sa-l desfac,si e foarte probabil sa nu pot gasi schema de la acest tv ,pare destul de nou si cautand pe net mi-au intrat numai situri rusesti :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări