Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

primul meu amplificator

Postări Recomandate

pai , cam tot nu intelegi :aut: , lucrurile se iau distinct si sunt cam in ordinea asta :1. sursa semnal 2.preamplificator (eventual corector de ton ) 3. amplificator final . Deci nu ai nevoie de un amplificator audio de putere mica sa ataci cu el un alt amplificator de sute si mii de wati :da Nu se practica asa ceva , din mai multe considerente . Iti recomand sa , citesti un pic , sa incepi cu inceputul ..... de la simplu la complicat ......

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

am facut proba la amplificator, pe un difuzor de 4ohm alimentat la 20v+- ,se auzea bine la tensiunea aia mica ,, problema e urmatoarea dupa 5 minute mi sa ars un tranzistor ,imi puteti spune si mie ce modificari sa i fac, ca sa i pot adauga o semi reglabila pentru reglarea curentului de mers in gol :cry:

Deh, asa se intampla dupa ce faci un amplificator dupa puscaria aia de schema. Trebuia sa iti dea de gandit cand pe prima pagina vreo 2-3 useri au luat la misto schema aia.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări