Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

windows 7 Home Premium intra doar in Safe Mode

Dj Alex

Postări Recomandate

salut

am un laptop compaq presario cq56 care a inceput sa se miste foarte greu asa ca am reinstalat windowsul ( original avea windows 7 home premium ) acum am instalat windows 7 ultimate dar acesta dupa o perioada scurta de timp se misca rau

asa ca am facut o cerere la HP ca sa imi trimita windowsul original pe care il avea laptopul , astazi l-am primit iar dupa ce l-am instalat a fost totul ok pana am instalat update-uri le a luato razna de tot

adica adica windowsul intra doar in safe mode , am sters toate update-uri le dar degeaba

cea ce mi s-a parut ciudat ca atunci cand am dat sa caute update-uri le imi aparea ca a gasit 124 update-uri cea ce mi se pare extrem de mult

ce pot sa fac ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dj Alex

4

• riderinblack

1

• Gogured

1

• amassive

1

Top autori în acest subiect

verifica HDD-ul.... in primul rand...il scoti si-l instalezi pe un sistem functional (desktop) ca HDD suplimentar, ii faci o scanare cu HD Tune Pro V4.xx sau 5.... si vezi daca are bad-uri, viteza de scanare, sectoare realocate si altele...daca este Ok. problema este din placa de baza sau procesor...simplu... cat despre "124 update-uri cea ce mi se pare extrem de mult " nu este mult.... depinde ce versiune de Win 7 ai pus, daca este una veche este normal....Succesuri...

Link spre comentariu

versiunea pe care am instalato acum este Windows 7 Home Premium 64 bit in momentul de fata scanez hardul cu HD Tune Pro 5.00 o sa revin cu rezultatele putin mai tarziu

Link spre comentariu

unul din acele 124 de update-uri intra in conflict cu driverele de la un anumit hardwere (poate fi orice, de la placi de retea la placa video sau ceva adaptoare sata), parerea mea: reinstaleaza windowsul, si instaleaza doar update-urile critical daca vrei neaparat update-uri.

Link spre comentariu

pana la urma am reusit sa instalez windowsul pe laptop dar fata update-uri,si acum functioneaza bine (nu stiu pana cand ) cand o sa fac rost de un alt hard ca sa il pot proba o sa va anunt

Link spre comentariu

Fara update-uri o sa mearga mai bine si mai mult timp oricum si hardul este cam obosit se vede in benchmarkt (viteza de transfer ) ................

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări