Dj Alex Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 salut am un laptop compaq presario cq56 care a inceput sa se miste foarte greu asa ca am reinstalat windowsul ( original avea windows 7 home premium ) acum am instalat windows 7 ultimate dar acesta dupa o perioada scurta de timp se misca rau asa ca am facut o cerere la HP ca sa imi trimita windowsul original pe care il avea laptopul , astazi l-am primit iar dupa ce l-am instalat a fost totul ok pana am instalat update-uri le a luato razna de tot adica adica windowsul intra doar in safe mode , am sters toate update-uri le dar degeaba cea ce mi s-a parut ciudat ca atunci cand am dat sa caute update-uri le imi aparea ca a gasit 124 update-uri cea ce mi se pare extrem de mult ce pot sa fac ? Link spre comentariu
Gogured Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 verifica HDD-ul.... in primul rand...il scoti si-l instalezi pe un sistem functional (desktop) ca HDD suplimentar, ii faci o scanare cu HD Tune Pro V4.xx sau 5.... si vezi daca are bad-uri, viteza de scanare, sectoare realocate si altele...daca este Ok. problema este din placa de baza sau procesor...simplu... cat despre "124 update-uri cea ce mi se pare extrem de mult " nu este mult.... depinde ce versiune de Win 7 ai pus, daca este una veche este normal....Succesuri... Link spre comentariu
Dj Alex Postat Aprilie 4, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2013 versiunea pe care am instalato acum este Windows 7 Home Premium 64 bit in momentul de fata scanez hardul cu HD Tune Pro 5.00 o sa revin cu rezultatele putin mai tarziu Link spre comentariu
Dj Alex Postat Aprilie 4, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2013 am revenit cu rezultatele Link spre comentariu
amassive Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 unul din acele 124 de update-uri intra in conflict cu driverele de la un anumit hardwere (poate fi orice, de la placi de retea la placa video sau ceva adaptoare sata), parerea mea: reinstaleaza windowsul, si instaleaza doar update-urile critical daca vrei neaparat update-uri. Link spre comentariu
Vizitator johny2k Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Verifica daca nu cumva ai tasta F8 blocata. )) stiu ca e de ras dar se mai intampla. Link spre comentariu
riderinblack Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Incearca alt harddisc. Link spre comentariu
Dj Alex Postat Aprilie 7, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2013 pana la urma am reusit sa instalez windowsul pe laptop dar fata update-uri,si acum functioneaza bine (nu stiu pana cand ) cand o sa fac rost de un alt hard ca sa il pot proba o sa va anunt Link spre comentariu
lavynyu Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Fara update-uri o sa mearga mai bine si mai mult timp oricum si hardul este cam obosit se vede in benchmarkt (viteza de transfer ) ................ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum