Vizitator dyno Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Salutare tuturor! As dori sa achizitionez doua perechi de boxe Pioneer,o pereche Pioneer CS-722A si cealalta Pioneer CS-822A. As dori sa vad si parerile domniilor voastre in legatura cu acestea.Mentionez ca suspensiile de burete de la difuzoarele de bass au fost inlocuite cu unele din panza tratata cu ceva (nu stiu cu ce) insa nu cauciuc penrtu ca sunt foarte moi si elastice precum cele din burete (cred ca un fel de apret special pentru ca nu au luciu si nu se vede surplus de material peste panza,numai ca la atingere sunt ca o rufa din bumbac bine apretata)Personal le-am ascultat putin la proprietar si nu mi-au parut a fi rele.Mentionez ca acesta le conduce cu un amplificator Pioneer SA-8800,avand acelasi amplificator urcat pe sifonier de cativa ani de cand cainele mi-a distrus boxele Jamo D365 pe care le-am aruncat si din care nu se mai putea alege nimic am hotarat sa-i cumpar niste boxe.Muzica ascultata de mine: Country veche,Folk,Jazz.Am atasat poze informative de pe internet,nu am apucat sa le pozez Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Doar un comentariu legat de suspensiile schimbate, dacă diferă mult de cele originale se schimbă caracteristica difului de joase. Şi o recomandare, fiind destul de bătrîne, trebuie înlocuiţi cond electrolitici din filtre, de preferat cu unii tip mkt, mpp... Link spre comentariu
Vizitator dyno Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Cred ca sunt foarte apropiate ca si duritate suspensiile insa daca e cazul pot comanda de pe ebay,am vazut ca exista suspensii inlocuitoare pentru aceste modele de boxe.Cat despre condensatori sunt de acord cu tine,vor disparea fara discutii.In rest crezi ca sunt ok? nu am gasit pe net manualul de service sa vad cam cum arata filtrele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum