Catalin C. Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Donez urgent un acvariu de 90L cu accesorii si pesti. Curge pe la un colt undeva in partea de sus deci cel care-l ia trebuie sa mai aiba si alte acvarii in care sa tina pestii pana-l repara pe acesta. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Un numar de telefon se poate ? Si in ce zona stati in Bucuresti ? Link spre comentariu
Catalin C. Postat Aprilie 3, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Am trimis prin mp informatiile. Link spre comentariu
radu ionel Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Si eu l-as vrea.Gluma;;sint pescar si as mai exersa tehnici pina se deschide sezonul estival>este mai greu sa folosesc minciogul daca se prinde vreunul chior.Am si eu unul implimentat dirtect in perete de 125/200 cm.si am o colectie de pesti ornmentali de VIS.Pina la mine cred ca se va face TANTARI... Link spre comentariu
Catalin C. Postat Aprilie 3, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2013 radu ionel nu te cred. In orice caz, este rezervat pentru stefan94stefan. Link spre comentariu
Catalin C. Postat Aprilie 3, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Gata, am scapat de el. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum