shark020 Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 salut am un samsung r525 pe amd display led dupa ce am schimbat placa de baza si panglica imi vede pe o tenta albastruie-violet (in loc de lumina alba e lumina albastru violet) ce as putea face in aceasta situatie?In spate la display se vede lumina alba Link spre comentariu
George(sb) Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 cam aiura pentru tine, asta e riscul repartarii pe genunchi, incearca sa gasesti un alt display de imprumut Link spre comentariu
Vizitator americanuu Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Vorbesti cumva de lumina lampii? Pentru ca din cate stiu lampa face asa cand este defecta, dar si fisa. Link spre comentariu
amassive Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 transmiterea imaginii se face prin RGB, tie-ti lipseste verdele, poate fi ori placa video ori panglica ori display-ul. Link spre comentariu
shark020 Postat Aprilie 16, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2013 problema rezolvata prin inlocuirea mufei de conectare a benzii display-ului depe placa de baza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum