Vizitator astheron Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Salut tututor, am un stick kingston de 8 gb, care mergea perferct pana ieri cand am vrut sa bag linux live pe el , ca sa pot boota pe alt pc care nu are hdd. Dupa terminarea procesului, nu a mers sa bootez de pe el dar nu asta este problema. Cand l-am bagat in pc mi-a zis sa il formatez ceva de genu "do yoiu want to format now?" Si am dat dat ca prostu apoi am observat ca are doar 1 gb. Intrebarea mea este daca se mai poate face ceva sa aiba 8 gb ca inainte Link spre comentariu
Vizitator gblss Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Da , eu asa cred...Incearca cu Bootice.exe este foarte bun ...daca crezi ca nu te pricepi, da-mi un MP si te indrum eu! Salut Link spre comentariu
Vizitator gblss Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Problema ta este in felul urmator daca nu ma insel, nu ai instalat windows live bine pe stick, cine stie ce setari ai facut la windows, apoi cand ai vrut sa bagi ceva pe el, surpriza, era ca nu il mai citea in sistemul fat32 sau ntfs si cerea formatare...datorita faptului ca nu mai mergea in fat32 sau ntfs cum il aveai ultima data!!! Link spre comentariu
__farad__ Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Incearca o verificare a stick-ului. Cand bagi stick-ul in pc Windows ii atribuie o litera. Mergi in Start>Run>scrie cmd>enter. Apoi in fereastra deschisa scrie: chkdsk X: /r, unde X este litera atribuita de windows stick-ului. Dupa recuperare incearca o noua formatare dar atentie: foloseste FAT32 (nu NTFS ca la harduri) Link spre comentariu
George(sb) Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 era un site rusesc cu utilitare de scris firmware de stick-uri trebuie sa caut si iti spun, e de munca, nu stiu daca merita Link spre comentariu
elmar Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 formatati-l cu "HP USB Disk Storage Format Tool" si isi va reveni la capacitatea initiala... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum