Vizitator costake Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Buna ziua tuturor.Am o problema la masa magnetica.Am gasit trafo ars si redresorul cu seleniu in scurt.Daca stie cineva care este tensiunea cu care se alimenteaza masa mgnetica.Este o masina mica la care miscarea mesei se face manual.multumiri. Link spre comentariu
radu ionel Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Puntea redresoare seleniu se alimenteaza cu 110v din trafo retea. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Daca ai gasit traful si puntea arse, este foarte posibil sa fie arsa bobina de la masa magnetica. Pentru rebobinare, te poti inspira dintr-un topic dedicat, care exista fie pe sectiunea Masini unelte, fie pe sectiunea Atelierul mecanic. Cauta cu functia search. Link spre comentariu
Vizitator costake Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Multumesc pentru raspunsuri.Inca o intrebare puntea cu seleniu o pot inlocui cu o punte KBC5010 1000V 50 A?Cred ca bobina nu ia asa mult curent. Link spre comentariu
mihaighe Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Multumesc pentru raspunsuri.Inca o intrebare puntea cu seleniu o pot inlocui cu o punte KBC5010 1000V 50 A?Cred ca bobina nu ia asa mult curent.Cu siguranta dar pune si radiator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum