Vizitator bogdanmironvasile Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 salutare as vrea sa-mi construiesc un sub de 15 nu vreau ceva profesional vreau ceva asa mai de casa sa coste nu foarte mult ceva de genul alien blue tech poate chir si modele mai noi de dibeisi sau alceva ce nu e foarte scump ce difuzoar ar trebui sa folosesc ? ce incinta sa fac saled band pass sau bass reflex as vrea so folosesc impreuna cu 2 incinte de 10 multumesc stima Link spre comentariu
CBI Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 daca nu incerci sa scrii decent in limba romana nu o sa-ti mai stea mult timp mesajele pe la aceasta sectiune,m-am uitat peste ele si in toate ai antecedentemai sunt cativa pe lista ,se stiu ei,aveti grija,nu stau sa mai anunt pe fiecare in parte,daca nu sunteti multumiti cautati alte forumuri unde se tolereaza asa ceva Link spre comentariu
Vizitator bogdanmironvasile Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Scuze dar am scris la repezeala ca ma grabeam . Link spre comentariu
CBI Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 tot asa se vor 'stradui' si ceilalti sa-ti raspunda,daca vor mai raspunde.. Link spre comentariu
Vizitator tomagaby84 Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 salutare la toti care sunt pe aici as vrea si eu un pic ajutor de la voi as vrea sa construiesc doua subwofere am difuzoarele beyma 115k 500 rms buc 8 ohm poate sami zica cineva care executa la comanda aceste incinte si la ce pret eu sunt nou printre voi va multumesc! O zi buna va doresc! sau putem vb privat 0756 254052 id tomagaby84 Link spre comentariu
Vizitator bogdanmironvasile Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Nimeni nu are nici o parere Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum