Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv platinium sky-2122 ai

bubusmecherul

Postări Recomandate

Am primit acest tv platinium sky-2122 ai,cu selectorul defect,nu are eticheta pe el,sa pot pune altul in locul lui,sasiu 3Y11,dupa schema sasiului si si uitari pe google am inteles ca sar potrivi acest selector=FOTO,lam pus pe acest ce se vede in FOTO, si prind toate programele,dar cu puricei,si se incalzeste R220,de ce se incalzeste aceasta rezistenta,cred ca din cauza asta se vede puricei,un ajutor,daca vrea cineva.

post-35430-139829611383_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

4

• dan-a2

2

• Nonny149

1

• gigi56

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

pai si R220 de ce se inclazeste Explicatia o gasesti in legea lui Ohm, Bubu! Asta e prima lege pe care trebuie s-o inveti ,daca te simti atras de aparatele alimentate cu curent electric. Chiar si smecherii trebuie sa invete legile de baza ale fizicii.

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...
Vizitator Catalin Florea

Salut , am un tv Platinium model SKY 2122 care nu mai prinde nici un program tv , menționez că am schimbat selectorul dar fara rezultat , cine are un sfat sau o idee , mulțumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări