bubusmecherul Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Am primit acest tv platinium sky-2122 ai,cu selectorul defect,nu are eticheta pe el,sa pot pune altul in locul lui,sasiu 3Y11,dupa schema sasiului si si uitari pe google am inteles ca sar potrivi acest selector=FOTO,lam pus pe acest ce se vede in FOTO, si prind toate programele,dar cu puricei,si se incalzeste R220,de ce se incalzeste aceasta rezistenta,cred ca din cauza asta se vede puricei,un ajutor,daca vrea cineva. Link spre comentariu
gigi56 Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Buna ziua Ca sa nu mai deschid alt subiect si scriu aici , am si eu un acest TV in lucru de sus mentionat ,asi dori schema cu sasiul : 3Y11 .Va multumesc. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Aprilie 2, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2013 aveti schema aici; SKYWORTH chassis 3Y11.pdf SKYWORTH chassis 3Y11.pdf Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Doamne, Dumnezeule, Bubule vad si eu pentru prima data ca ajuti pe cineva cu o schema/sfat, bravo tine-o tot asa Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Aprilie 3, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2013 stie cineva de ce se vede in puricei,sa fie selectorul ,sau trebuie intrat cumva in meniu service sa fac modificari,un ajutor cine vrea. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Selectorul original : http://www.google.ro/imgres?imgurl=http ... wBQ&dur=93 Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Aprilie 3, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2013 pai si R220 de ce se inclazeste,si unde gasesc acest selector,am cautat dar nimic. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Ar mai fi asta : EWT-5V3S32-E08Wviewtopic.php?f=16&t=133203Posteaza un anunt la > Cumparari Link spre comentariu
Nonny149 Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 pai si R220 de ce se inclazeste Explicatia o gasesti in legea lui Ohm, Bubu! Asta e prima lege pe care trebuie s-o inveti ,daca te simti atras de aparatele alimentate cu curent electric. Chiar si smecherii trebuie sa invete legile de baza ale fizicii. Link spre comentariu
Vizitator Catalin Florea Postat Martie 19, 2018 Partajează Postat Martie 19, 2018 Salut , am un tv Platinium model SKY 2122 care nu mai prinde nici un program tv , menționez că am schimbat selectorul dar fara rezultat , cine are un sfat sau o idee , mulțumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum