ady000 Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Am o problema de mai de mult dar nimeni nu a reusit sa imi dea un raspuns pe unde am intrebat .Placa de baza este asus nodus m3 si are placa audio onboard 5+1 dar eu foloseam doar right+left acum unul din ele se aude parca ar fi in scurt paraie si merge incet , celalat merge perfect .Am testat tot ce se poate testa cablul,amplificatorul nu e de la ele am pus pc-ul pe o combina cu aux in pe un canal tot asa face pe un canal se aude bine pe altul nu .Nu e de la setarile placii e ceva hardware dar nu stiu ce e pentru ca am doar cunostiinte elementare de electronica.CE s-ar fi putut defecta e reparabil?ca stau cu o placa veche creative cu niste drivere neoficiale facute de niste chinezi si imi da w7 o gramada de bsod-uri. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Salut ,trebuie verificat, in placa de baza ,condesatorii din partea de audio.Sigur sant devalorizati .Sant in partea stanga jos. Link spre comentariu
ady000 Postat Aprilie 2, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2013 pe unde se gasesc? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum