florinellll Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Salut.De unde cumparam sau ce adaptam in locul potentiomerilor (programe +temperatura)la masina de spalat Indesit WIA 101.Vreau pareri de la profesionisti.Multumesc Link spre comentariu
florinellll Postat Aprilie 2, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Profesionistiiiiiiiiiiiiiiii unde sunteti? Link spre comentariu
euvasile Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 nu se gasesc separat, doar daca scrie pe ele ceva si le cauti separat Link spre comentariu
florinellll Postat Aprilie 2, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Au valoarea 9 k,insa constructia difera de a unui potentiometru banal.Se poate face ceva prin tatonari cu semireglabile ,insa cand vrei sa o vinzi ,clientul vrea ca toate programele sa fie functionale chiar daca el foloseste doar doua .Poate totusi stie cineva de o sursa de astfel de potentiometre.Multumesc Link spre comentariu
hexoda Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Parerea mea este ca unele pot fi reparate.Deslipire de pe placa-demontate-curatate-cambrare lamele colectoare, pentru un cuntact mai bun - o pelcula fina de ulei peste cele doua rezistente pelicula de carbon- montarea potentiometrului - lipire pe placa si PROBA PE MASINA. Link spre comentariu
florinellll Postat Aprilie 4, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Pai .........asta am facut-o insa este echivalent cu a curata si a baga vaselina unui rulment uzat,daca intelegi ce vreau sa spun.Voiam parerea unuia care a gasit o solutie pentru aceasta problema. Link spre comentariu
euvasile Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Varianta cea mai corecta e sa gasesti o placa sticata, poate te ajuta cineva. Eu am cautat la mine dar nu am acest model. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum