Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Eroare F08 Whirlpool awo/d 53135 dump

Vizitator almaro76

Postări Recomandate

Vizitator almaro76

Salutare pentru toata lumeaAm o masina de spalat marca Whirlpool awo/d 53135(asa scrie pe capacul din fata) codul de service pe spate este : 859237010004 pe placa programatorului electronic am mai gasit aceasta serie:4619 714 24871 /f si Sw.version l2068,memoria 24c32masina a suferit un soc electric si un urma acestuia am gasit arsa in sursa de alimentare o rezistenta de 39 ohm, am inlocuit-o si modulul a prins viata,problema este ca afiseaza eroarea F08 am verificat rezistenta electrica pentru incalzirea apei care nu este intrerupta si nu da la masa, ar mai fi o varianta sa scriu alt soft in memorie,ma poate ajuta cineva cu un dump?. alte pareri sunt binevenite.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• euvasile

1

Top autori în acest subiect

• 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator almaro76

Se pare ca masinile de spalat INDESIT sau WHIRLPOOL sunt catalogate de tehnicieni ca fiind de o calitate foarte slaba fata de alte marci.*se gasesc articole pe net referitor la rata de defecte pentru aceste modele care din pacate din cate am citit eu aceasta statistica ar fi n jurul cifrei de 90 % in perioada de garantie.

dovada este acest subiect care nu are un raspuns, si forte ciudat ca nici GOOGLE nu are prea multe rezultate...

Modulul electronic vinovat, a fost gasit pe ASWOO dar pretul acesteia depaseste cu mult 70% din valoarea uni masinii de spalat noua de aceiasi marca. :ciuda:

Cred ca am sa o repar cu o placa programabila de tip ARDUINO,sau pun stampila de: Masina abandonata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări