Vizitator almaro76 Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Salutare pentru toata lumeaAm o masina de spalat marca Whirlpool awo/d 53135(asa scrie pe capacul din fata) codul de service pe spate este : 859237010004 pe placa programatorului electronic am mai gasit aceasta serie:4619 714 24871 /f si Sw.version l2068,memoria 24c32masina a suferit un soc electric si un urma acestuia am gasit arsa in sursa de alimentare o rezistenta de 39 ohm, am inlocuit-o si modulul a prins viata,problema este ca afiseaza eroarea F08 am verificat rezistenta electrica pentru incalzirea apei care nu este intrerupta si nu da la masa, ar mai fi o varianta sa scriu alt soft in memorie,ma poate ajuta cineva cu un dump?. alte pareri sunt binevenite.Multumesc. Link spre comentariu
euvasile Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Ai gasit ce inseamna f8 sau ai banuit ca ar avea legatura cu rezistenta? E cam greu de gasit dump la acest model. Citeste epromul si pune o poza. Link spre comentariu
Vizitator almaro76 Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 am o lista cu coduri de eroare si posibile rezolvari,am facut intocmai cum scria acolo,o sa fac si citirea memoriei. Link spre comentariu
Vizitator almaro76 Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Se pare ca masinile de spalat INDESIT sau WHIRLPOOL sunt catalogate de tehnicieni ca fiind de o calitate foarte slaba fata de alte marci.*se gasesc articole pe net referitor la rata de defecte pentru aceste modele care din pacate din cate am citit eu aceasta statistica ar fi n jurul cifrei de 90 % in perioada de garantie. dovada este acest subiect care nu are un raspuns, si forte ciudat ca nici GOOGLE nu are prea multe rezultate... Modulul electronic vinovat, a fost gasit pe ASWOO dar pretul acesteia depaseste cu mult 70% din valoarea uni masinii de spalat noua de aceiasi marca. Cred ca am sa o repar cu o placa programabila de tip ARDUINO,sau pun stampila de: Masina abandonata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum