FPGA Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Am si eu o intrebare va rog....ce imi puteti spune despre multimetrele de la firma Agilent Technologies?...sunt de calitate sau sa mai strang ceva si sa iau un Fluke? Va multumesc!!! Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 ...pai ambele firme sunt ok....produc multmetre in clasa amator , profesionale, laborator pana la calibratoare. Acum depinde pe ce model "ati pus ochii"....si am o vaga banuiala ca are afisaj Oled Link spre comentariu
FPGA Postat Martie 31, 2013 Autor Partajează Postat Martie 31, 2013 Modelul pe care am pus ochii este U1241B ....ce parere aveti despre el? Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 este ok modelul ...la caracterisiticile si pretul respectiv...adica 200-250 EuroPS: in alegerea multimetrului un rol major are aplicatia pe care o sa fie folosit ( ex. audio/video...surse, sisteme alarmare si supraveghere, automatizari, metrologice etc)...in functie de aplicatie rezulta functiile precum si precizia necesare . Cu alte cuvinte nu trebuie sa luam Mercedes daca mergem pe drumuri judetene Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum