Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modul Beko

nelutuPO

Postări Recomandate

Buna seara, am o masina de spalat Beko WMF76121 la care am gasit th T7 sarit si cele 2 rez SMD bubuite . Acest th este pe alimentarea electrovalvelor si nu stiu ce valoare au rez si th si daca este posibil si procesorul sa fie troznit? Toate celelalte comenzi le face , displayul afiseaza totul ok. Daca stie cineva va rog valoarea acestor componente.Stima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nelutuPO

4

• euvasile

2

De regula alea de la electrovalve sunt la fel cu cel de la inchizator si pompa, inclusiv rezistentele, eu asa am procedat si a mers. Urmareste traseul de comanda si vezi unde duce, daca au bubuit si rezistentele e clar ca a avut loc un scurtcircuit si mai mult ca sigur a mai trosnit si altceva, acolo e cam nasoala treaba, dar merita incercat totusi.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Da , ar fi ok asa, ptr ca am cablaj exfoliat si rez devalorizate pe triacuri . Poate totusi are cineva in service un asemenea modul de la aceasta masina de spalat si ma poate ajuta. Poate cei care fac garantie la Beko. Stima

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări