nelutuPO Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Buna seara, am o masina de spalat Beko WMF76121 la care am gasit th T7 sarit si cele 2 rez SMD bubuite . Acest th este pe alimentarea electrovalvelor si nu stiu ce valoare au rez si th si daca este posibil si procesorul sa fie troznit? Toate celelalte comenzi le face , displayul afiseaza totul ok. Daca stie cineva va rog valoarea acestor componente.Stima Link spre comentariu
euvasile Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 De regula alea de la electrovalve sunt la fel cu cel de la inchizator si pompa, inclusiv rezistentele, eu asa am procedat si a mers. Urmareste traseul de comanda si vezi unde duce, daca au bubuit si rezistentele e clar ca a avut loc un scurtcircuit si mai mult ca sigur a mai trosnit si altceva, acolo e cam nasoala treaba, dar merita incercat totusi. Link spre comentariu
nelutuPO Postat Aprilie 18, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Totusi daca are cineva o schema ptr ca am mai multe rez devalorizate si altele intrerupte. Stima Link spre comentariu
euvasile Postat Aprilie 19, 2013 Partajează Postat Aprilie 19, 2013 Nu o sa gasesti asa ceva, doar daca are cineva un modul identic cu al tau si te poate ajuta. Link spre comentariu
nelutuPO Postat Aprilie 19, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2013 Da , ar fi ok asa, ptr ca am cablaj exfoliat si rez devalorizate pe triacuri . Poate totusi are cineva in service un asemenea modul de la aceasta masina de spalat si ma poate ajuta. Poate cei care fac garantie la Beko. Stima Link spre comentariu
nelutuPO Postat Aprilie 24, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2013 Nu face nimeni de pe forum service la Beko ? Stima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum