Vizitator viobio Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 ramin la McIntosh ca referinta pt urechea mea da daca iti permite buzunarul nu-i rau o asemenea referinta, dar cand ne trezim dimineata si .... suntem in Romania cautam referinte cu mai putine zerouri in coada.Eu caut de citiva ani pe ebay un amp McIntosh defect cu trafurile de iesire bune sau o pereche de trafuri de iesire,sunt dispus sa platesc si azi 2000 de dolari pe o pereche de trafuri,restul montajului se poate clona. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 De parca mi-ar pasa... atentie, nu dau reply la nimeni, vorbesc singur!!!Eu sint si electronist (amator, ce-i drept) si ascultator (pretentios, zic eu). Pe de-a lungul vietii nu ascund c-am facut si-un ban din domeniul asta si, printre altele, mi-au trecut prin miini multe scule capete de serie din perioada de aur HI-FI, pe care eu o consider anii '80. Atunci au explodat productiile japoneze pe piata care au "taiat fata" cam tuturor in industria asta. Nu acelasi lucru il pot spune despre chinezisme, cu mici exceptii.Cu tot acest background nu pot sa inteleg de ce amplificatorul mentionat nu are intrefier pe trafurile de iesire. Nu va mai pierdeti cu alte amanunte, va rog sa-mi explicati de ce n-au transformatoarele acelea intrefier... ca mie imi scapa...Ampul Nimbly e PP,putine ampuri pp au traf de iesire cu intrefier,nu se satureaza miezul,nu prea am vazut trafuri pp cu intrefier,nici cele Hammond ,LMO-Lazaroiu nu au intrefier. Link spre comentariu
felixx Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 De ce?....e simplu.Construit in China sau cel mult asamblat in Franta.Control de calitate zero.Ca veni vorba de McIntosh,eu am o parere nu cine stie ce,dar in luna mai e posibil sa mi-o schimb....poate...Voi fi prezent din nou la Munchen 2013,in luna mai,timp de 3 zile la cel mai important eveniment audio din Europa.Anul trecut,cel mai echilibrat sunet pe lampi a fost d.p.m.d.v. un SE cu 845 Elrog de 18W la 1% pe fiare de la Monolith (probabil cele mai bune miezuri).....conduceau un....single driver in BLH.Am asistat si la inlocuirea tuburilor cu variante.....printre care si China.Sunt diferente si sunt maricele.In alta camera,aceleasi lampi dar de data asta 2 x 845 Elrog paralel se jucau cu 2 monstri de la Rockport Technologies. astazi amplificatorul trebuie sa redea fidel semnalul aplicat pe intrare sau se cauta sa fie "colorat prin diferite trucuri" ca sa placa mai mult urechii? Ma intereseaza opinia ta personala in urma auditiilor. Prima data am fost neplacut surprins cand am vazut ce traf a castigat concursul organizat la European Triode Festival in 2009. Erau trafuri care la masuratori dadeau ceata la acel AudioNote dar in final cei de acolo l-au ales invingator.Informatia,in primul rand ar trebui sa fie "curata" adica sa nu ascunda nici cel mai mic lobby.Apoi,folosirea materialelor de calitate (miezuri foarte bune,densitate conductor cupru,tip de bobinaj,calcul,tip de izolatii,reglaj intrefier,tratament suplimentar) si toate astea calculate si recalculate din nou (Tribute Audio foloseste cel putin 53 de etape de calcul la un singur traf SE) conduc la un raspuns pe masura.Secretul in OPT este acela ca nu e nici un secret.....doar calcule si materiale bine facute. Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Secretul va rămâne secret , ca de aia e secret !Știu ca nu va convine , dar @felixx a uitat sa spună ca jumătate de secret consta in experiența ...care se poate obține doar in anumite condiții . Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 De ce?....e simplu.Construit in China sau cel mult asamblat in Franta.Control de calitate zero.Ca veni vorba de McIntosh,eu am o parere nu cine stie ce,dar in luna mai e posibil sa mi-o schimb....poate...Voi fi prezent din nou la Munchen 2013,in luna mai,timp de 3 zile la cel mai important eveniment audio din Europa.Anul trecut,cel mai echilibrat sunet pe lampi a fost d.p.m.d.v. un SE cu 845 Elrog de 18W la 1% pe fiare de la Monolith (probabil cele mai bune miezuri).....conduceau un....single driver in BLH.Am asistat si la inlocuirea tuburilor cu variante.....printre care si China.Sunt diferente si sunt maricele.In alta camera,aceleasi lampi dar de data asta 2 x 845 Elrog paralel se jucau cu 2 monstri de la Rockport Technologies. astazi amplificatorul trebuie sa redea fidel semnalul aplicat pe intrare sau se cauta sa fie "colorat prin diferite trucuri" ca sa placa mai mult urechii? Ma intereseaza opinia ta personala in urma auditiilor. Prima data am fost neplacut surprins cand am vazut ce traf a castigat concursul organizat la European Triode Festival in 2009. Erau trafuri care la masuratori dadeau ceata la acel AudioNote dar in final cei de acolo l-au ales invingator.Informatia,in primul rand ar trebui sa fie "curata" adica sa nu ascunda nici cel mai mic lobby.Apoi,folosirea materialelor de calitate (miezuri foarte bune,densitate conductor cupru,tip de bobinaj,calcul,tip de izolatii,reglaj intrefier,tratament suplimentar) si toate astea calculate si recalculate din nou (Tribute Audio foloseste cel putin 53 de etape de calcul la un singur traf SE) conduc la un raspuns pe masura.Secretul in OPT este acela ca nu e nici un secret.....doar calcule si materiale bine facute.unul din secrete este urmatorul,o firma producatoare de trafuri lucreaza poate ani la un traf,se fac diferite calcule se incearca diferite variante constructive si materiale,mai punem spire,mai scoatem spire,poate se fac sute de variante de trafuri pt un anumit tub sau tuburi,pina "traful suna",totul se regaseste in pret,de acea unele ampuri costa cit costa,trebuie platita si cercetarea . eu ramin fun McIntosh,altul mai bun nu am auzit,probabil exista altele mai bune..... Link spre comentariu
Vizitator audiom Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Dupa cum am spus si in primul meu post nu am vrut sa intru intr-o discutie in contradictoriu. Cred ca s-a inteles de atunci ce am vrut sa spun si ce m-a deranjat. Ca observatie, mie asa mi s-a spus ca a fost testat doar pe laptop. Ca raspuns pentru userul adrian_pic, au fost mai multe sisteme in care a functionat amplificatorul. Ca surse am folosit cd-playere de la Accuphase, McIntosh si Unsion Research, boxe de la Opera si Dynaudio (seriile Callas si Contour) si un preu al unei marci italienesti care se comercializeaza doar la ei. Cabluri de la Fadel Art, Chord, Triangle, Van den Hul.Am folosit si varianta cu iesirea direct din cd-player si cu preamplificator. Parerea unanima a fost ca cea de-a doua este mai indicata (parerea fiind a mea si a amicilor care au venit cu o parte din aparate). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum