amassive Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 mai poate fi placa de retea onboard, in general pica dupa o perioada, e 14 lei una noua. merita incercat, oricum o sa fie mai ok de cat una onboard. Link spre comentariu
Voltus Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Am testat situl pus de tine .Browser folosit : Firefox . Pentium4 la 2GHz 512MB ram . Cu pluginul noscript activat se incarca instantaneu , cu el dezactivat intra foarte greu pe pagina (peste 10sec ) . Link spre comentariu
elmar Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 si eu am incercat aceste doua adrese si se incarca foarte repede...cu browserul OPERA(fara nici un fel de setari)...La dvs in cat timp(sec/min?) se incarca aceste pagini?ce legatura la net aveti ? mobila sau cablu?eu cred ca aveti un virus sau sistemul isi consuma resursele prin anumite servicii care lucreaza ascuns...accesati "windows task manager" si observati ce procese consuma resursele (procesor/memorie) apoi intrati la proprietati sistem si observati cata memorie ram este afisata acolo... Link spre comentariu
mastodontu Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Nu stiu daca are importanta configuratia ; marca HP , proc AMD turion x2 2gh , 4 g ram ,disc de 7500 W8 se poate testa ? Am inteles ca are regim de upgrade la xpInca nu sint lamurit daca este util de schimbat softul.bun, acum hai sa vedem.fa-ti un cd boot-abil cu hbcd : http://www.hirensbootcd.org/download/, si testeaza pe rand:ramii, apoi hard-disk-ul.pe configuratia actuala nu ar trebui sa ai probleme la nivel de browsing. consider ca, in situatia in care sisitemul a fost instalat corect, problema este hardware.inca ceva, sa inteleg ca este vorba despre un laptop sau un desktop ? nu ai precizat Link spre comentariu
spinach Postat Aprilie 8, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2013 este un leptop. Link spre comentariu
mastodontu Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 bun, da-ne te rog rezultatele la ce am scris mai sus.astept Link spre comentariu
spinach Postat Aprilie 9, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Nu inteleg ce rezultate sa dau ; fii te rog mai explicit. Link spre comentariu
mastodontu Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 repet: intra pe http://www.hirensbootcd.org/download/ downloadeaza una din ultimele versiuni, acolo exista explicatii pentru fiecare ce contine. scrie pe un cd versiunea downloadata (exista si un utilitar inclus pentru ars cd-uri) pune cd-ul in cd-rom, o sa boot-eze de pe cd, selectezi dos boot cd. acolo exista memtest86, testezi pe rand placutele ram. PRIMUL REZULTAT apoi restartezi pc-ul, selectezi la meniul de bootare mini windowsxp de acolo, din meniu, alegi un utilitar si testezi apoi hard-ul, din meniul de testing e clar ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum