Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Utilizare actual sistem operare XP[configuratie/ upgraduri]

spinach

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spinach

7

• elmar

4

• Voltus

4

• mastodontu

4

Top autori în acest subiect

Am testat situl pus de tine .Browser folosit : Firefox . Pentium4 la 2GHz 512MB ram . Cu pluginul noscript activat se incarca instantaneu , cu el dezactivat intra foarte greu pe pagina (peste 10sec ) .

Link spre comentariu

si eu am incercat aceste doua adrese si se incarca foarte repede...cu browserul OPERA(fara nici un fel de setari)...La dvs in cat timp(sec/min?) se incarca aceste pagini?ce legatura la net aveti ? mobila sau cablu?eu cred ca aveti un virus sau sistemul isi consuma resursele prin anumite servicii care lucreaza ascuns...accesati "windows task manager" si observati ce procese consuma resursele (procesor/memorie) apoi intrati la proprietati sistem si observati cata memorie ram este afisata acolo...

Link spre comentariu

Nu stiu daca are importanta configuratia ; marca HP , proc AMD turion x2 2gh , 4 g ram ,disc de 7500 W8 se poate testa ? Am inteles ca are regim de upgrade la xpInca nu sint lamurit daca este util de schimbat softul.

bun, acum hai sa vedem.fa-ti un cd boot-abil cu hbcd : http://www.hirensbootcd.org/download/, si testeaza pe rand:ramii, apoi hard-disk-ul.pe configuratia actuala nu ar trebui sa ai probleme la nivel de browsing. consider ca, in situatia in care sisitemul a fost instalat corect, problema este hardware.inca ceva, sa inteleg ca este vorba despre un laptop sau un desktop ? nu ai precizat
Link spre comentariu

repet: intra pe http://www.hirensbootcd.org/download/

downloadeaza una din ultimele versiuni, acolo exista explicatii pentru fiecare ce contine.

scrie pe un cd versiunea downloadata (exista si un utilitar inclus pentru ars cd-uri)

pune cd-ul in cd-rom, o sa boot-eze de pe cd, selectezi dos boot cd.

acolo exista memtest86, testezi pe rand placutele ram. PRIMUL REZULTAT

apoi restartezi pc-ul, selectezi la meniul de bootare mini windowsxp

de acolo, din meniu, alegi un utilitar si testezi apoi hard-ul, din meniul de testing

:nas: e clar ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări