Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alegere difuzor

Vizitator radu4u

Postări Recomandate

Vizitator radu4u

Am o construit o incinta de woofer bandpass cu partea sealted de 30*30*35 asta inseamna aproximativ 31 litri, iar partea vented ii de 30*30*27 adika aproximativ vreo 24 litri si un tub de bas de 14 diametru si 12 lungime. Imi poate spune cineva cam de ce difuzor as avea nevoie in aceasta incinta. Va multzumesk

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Murcielad

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator n0sferatu`

stiam ca deobicei incinta se proiecteaza dupa parametrii difuzorului...nu cauti difuzorul....in functie de cutie....parerea mea.b.t.w.mai bine urmeaza pasii urmatori si o sa vezi ca e mai bine...1 - pune cutia asta pe foc.2 - cumparati un difuzor de firma, care sa aiba parapetrii T/S3 - downlodeaza Unibox-ul si joacate cu el pana te satisface o anumita cutie(asta = proiectare)4 - daca ai skill apucate de traforat, ptr a materializa proiectul..si cam atat...deja am scris cam mult ptr un rasp banal 8)

Link spre comentariu

:lol: nu mai fii rau cu omul a facut si el cutia si ce ? se adapteaza si cutia dupa difuzor :wink:

uite ce am simulat eu http://www.izatech.as.ro/W200Sbandpass.GIF asta este la 1W pe 50Hz difuzorul e Visaton W200S

http://www.izatech.as.ro/W200Sbandpass2.GIF aici e la putere maxima 75W la 47Hz 110db :o este destul pentru o camera medie :roll:

eu zic sa nu pui pe foc cutia :?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări