nelutuPO Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Buna seara, am la reparat un Whirpool AWO/D41205 care functioneaza perfect pina la ultimile 3-4 min cind este la centrifugare incepe sa afiseze 4min -8 min intermitent . Acest defect l-a mai avut in urma cu 1 an dar si-a revenit singura. Ceva caracteristic ptr acest defect la AWO ? Stima Link spre comentariu
euvasile Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 eu am intalnit asa chiar acuma recent, dupa ce am scos si am curatat toate conexiunile de la programator inclusiv programatorul curatat(am un spray anume pentru curatat) a inceput sa functioneze. Sincer nu ma asteptam sa rezolv problema chiar asa usor.Am curatat si conexiunile de la pompa din cate am retinut. Link spre comentariu
Vizitator Sicu Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Este o problema la motor care absoarbe prea mult curent cand intra in turatie mare .Este o problema f frecventa la motoarele acelea micute Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum