Untold Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 M-am referit la expandorul de dinamica, nu la a pune un difuzor de 4ohm in loc de unul de 14ohm, inteleg ca traful tau e calculat pentru 14ohm.Am facut o analogie gresita, deci ma retrag, ca sunt off-topic. Oricum eu sunt off-topic in lampi... Multumesc din nou! Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Conditia de functionare ca expandor de dinamica este ca sa fie cuplat pe infasurarea de iesire catre incinta (nu pe infasurare separata ) si sa fie corelat ca putere cu puterea de iesire a amplificatorului. download/file.php?id=41217&mode=view Vrând ,nevrând becul este în paralel cu sarcina din ieşire(chiar dacă becul are înfăşurare separată) , într-adevăr de corelarea acestei sarcini variabile-bec(filament cald/rece) depinde gradul de expansiune dinamică(desigur becul în cauză 12V/0,1A nu are efect însemnat "ca expandor de dinamică"). Link spre comentariu
Vizitator prutus Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Dupa mai multe discutii cu utilizatorul Kuki , acesta mi-a gasit un articol din almanahul Radiotechnika pe anul 2001 intre paginile 169-176 despre un proiect complet cu un amplificator cu sarcina distribuita de 35w/8ohmi cu el34 cu sarcina distribuita semnat de Plachtovics Gyorgy. Daca este cineva amabil l-as ruga sa-l scoata din restul pdf-ului de aici- http://www.4shared.com/dir/Tgvnj1ds/RTs ... r=MtnSdF2U pentru a fi tradus. Link spre comentariu
Vizitator prutus Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Inca un proiect complet de amplificator de 45w/4/8ohmi cu sarcina distribuita cu E130l este in almanahul Rediotechnika nr 2005 intre paginile 62-69.Acesta face parte dintr-un articol care cuprinde mai multe amplificatoare dupa conceptia aceluiasi Plachtovics Gyorgy.Aceeasi dorinta macabra ca cineva sa macelareasca acel pdf pt a putea traduce articolul cu pricina...momentan nu pot instala la mine nici un program , in consecinta nici un pdf-splitter. Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Un articol mai apropiat de cerintele initiale ( amplificator SE cu sarcina distribuita ) gasiti in atasamentele de mai jos : Link spre comentariu
Vizitator prutus Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Si inca o sarcina distribuita Single ended de data asta , asa cum ii place lui Victor este in almanahul Radiotechnika pe 2009 intre paginile 64-75. Link spre comentariu
tm07uxo Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 D,l Prutus cartea lui Lajos il am sub forma de scan. DACA DORITZI o copie CD. putetzi trimite pe mp adresa si il pun pe posta. Cu respect. Link spre comentariu
Patefon Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Cate ceva despre sarcina distribuita:(din cartea domnului John Linsley Hood - Valve & Transistor Amplifier) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum