Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Agoston Lajos si sarcina distribuita

Vizitator prutus

Postări Recomandate

M-am referit la expandorul de dinamica, nu la a pune un difuzor de 4ohm in loc de unul de 14ohm, inteleg ca traful tau e calculat pentru 14ohm.

Am facut o analogie gresita, deci ma retrag, ca sunt off-topic. Oricum eu sunt off-topic in lampi... :rade: Multumesc din nou!
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hpavictor

7

• PL500

6

• imreberes

4

• RockDok

4

Top autori în acest subiect

Conditia de functionare ca expandor de dinamica este ca sa fie cuplat pe infasurarea de iesire catre incinta (nu pe infasurare separata ) si sa fie corelat ca putere cu puterea de iesire a amplificatorului.

download/file.php?id=41217&mode=view

Vrând ,nevrând becul este în paralel cu sarcina din ieşire(chiar dacă becul are înfăşurare separată) , într-adevăr de corelarea acestei sarcini variabile-bec(filament cald/rece) depinde gradul de expansiune dinamică(desigur becul în cauză 12V/0,1A nu are efect însemnat "ca expandor de dinamică").

Link spre comentariu
Vizitator prutus

Dupa mai multe discutii cu utilizatorul Kuki , acesta mi-a gasit un articol din almanahul Radiotechnika pe anul 2001 intre paginile 169-176 despre un proiect complet cu un amplificator cu sarcina distribuita de 35w/8ohmi cu el34 cu sarcina distribuita semnat de Plachtovics Gyorgy.

Daca este cineva amabil l-as ruga sa-l scoata din restul pdf-ului de aici- http://www.4shared.com/dir/Tgvnj1ds/RTs ... r=MtnSdF2U pentru a fi tradus.

Link spre comentariu
Vizitator prutus

Inca un proiect complet de amplificator de 45w/4/8ohmi cu sarcina distribuita cu E130l este in almanahul Rediotechnika nr 2005 intre paginile 62-69.Acesta face parte dintr-un articol care cuprinde mai multe amplificatoare dupa conceptia aceluiasi Plachtovics Gyorgy.Aceeasi dorinta macabra ca cineva sa macelareasca acel pdf pt a putea traduce articolul cu pricina...momentan nu pot instala la mine nici un program , in consecinta nici un pdf-splitter.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări