Vizitator townkat Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 stie cineva cum se demonteaza aspiratorul samsung sc4590 (http://static.marketonline.ro/full/128231/4590.jpg)? face un gajiit si as vrea sa-l desfac sa-l curat mai bine insa nu reusesc. are 4 suruburi in fata si niste cleme in spate insa nu-si da drumul, mai e ceva care tine, stie cineva ce ar putea fi? multumesc mult Link spre comentariu
gabiferaru Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Mai e si al 5-lea surub. L-am marcat in poza. Link spre comentariu
Vizitator townkat Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 nu vrei sa stii cat pot sa iti multumesc , avea un capacel de juram ca nu e nimic acoloinca odata multumesc mult de tot Link spre comentariu
gabiferaru Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Cu placere! Spor la reparat/curatat! Link spre comentariu
Vizitator Doru Pecheanu Postat Octombrie 16, 2015 Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Bine v-am găsit! Vă rog să mă ajutați la demontarea aspiratorului Samsung SC7820! I-am scos 4 șuruburi, dar la partea din spate după ce am scos capacele de la întrerupător și recuperare cablu m-am blocat nu reușesc să-l desfac. Vă mulțumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum