ambombo Postat Aprilie 4, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Sa inlocuiesc R807 (82K) cu alta cu o valoare mai mica pt a marii tensiunea? Ce valoare ar trebuii sa pun sa ajung la tensiunea respectiva? Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Nu modifica nimic.Ala trebuie sa functioneze cu ce a functionat din fabrica.Verifica cu alt CI bine zice Vasile ca sunt si stifturi pe piata. Link spre comentariu
ambombo Postat Aprilie 7, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2013 toata treaba era din integrat-ul pe catre il cumparasemera defect si am fost cu el inapoi si l-am skimbat!!!l-am pus si tv functioneaza foarte bine!!! \Multumesc mult! Link spre comentariu
Eles Szilard Robert Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 am si eu un tv din asta si nu mi se deschidea numa un pic baleaju vertica si am inlocuit C610, C617, si fianul tda8174aw televizorul merge OK dar dupa cateva minute se inginge finalul tda si incep sa apra ceva cadre din sus parca se suprapun...intrebarea mea este dc se incalzeste asa tare???ce as putea face Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 Nu-i stift cumva CIul nou?Filtrul antioscilatie e ok? Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 A sărit distribuția de la punct Link spre comentariu
Eles Szilard Robert Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 A sărit distribuția de la punct manca ulei si nu stiu dc :)))) nu stiu unde se alfa filtrul???? sau ce poate fi..... Nu-i stift cumva CIul nou?Filtrul antioscilatie e ok? nu stiu unde se afla????? Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 Este filtru R-C pe iesire Link spre comentariu
Eles Szilard Robert Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 nu gasesc nici schema....am zis ca i pui un radiator mai mare ) Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 nu gasesc nici schema....am zis ca i pui un radiator mai mare ) pentru schema spune modelu de tv complect si sasiul sau macar cu ce este echipat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum