PETRE66 Postat Octombrie 3, 2006 Partajează Postat Octombrie 3, 2006 doamne fereste-ne de BECALI SI DE ........... kostel !!!!!!!!!!!!!ca acum vrea sa fie mare mester !!!!!!!!!!!!!!nu-i mai ajunge '' la specializare '' !!!!!!!!!!!!!!doamne bine ca m-am lasat la timp !!!!!!!!!!daca ajungeam asa ?????????????? Mai rau ca si in paza din avatar Link spre comentariu
MIHAIS Postat Octombrie 3, 2006 Partajează Postat Octombrie 3, 2006 doamne fereste-ne de BECALI SI DE ........... kostel !!!!!!!!!!!!!ca acum vrea sa fie mare mester !!!!!!!!!!!!!!nu-i mai ajunge '' la specializare '' !!!!!!!!!!!!!!doamne bine ca m-am lasat la timp !!!!!!!!!!daca ajungeam asa ?????????????? Mai rau ca si in paza din avatarrepet DOAMNE FERESTE !! :supz: Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 3, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2006 kostele , nu eu pun rangurile ci sunt setate de administratorul forumului care este unul singur, Vasile - si aceste ranguri se schimba automat in functie de numarul de posturi deci stai linistit ca nu ma ocup cu asa ceva , prefer sa ma distrez uneori citind ce se scrie si astept sa iti iei vapor ( poate mai arde renelul ceva :smt006 ) Link spre comentariu
lulu07 Postat Octombrie 3, 2006 Partajează Postat Octombrie 3, 2006 bine ca m-am lasat la timp !de depanare???ne potin spune din ce se castiga mai bine?........cu acelasi efort(minim):smt006 Link spre comentariu
MIHAIS Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 bineinteles : service aparatura medicala ( nu firam !! ) !!da nu e mult mai bine !!cel putin vad doctori mai des si am sanse mai mici sa ma ticnesc de tanar !dar tot prima dragoste e cea mai frumoasa !! :smt006 Link spre comentariu
cristiansen Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 dl. kostel nu imi place sa fac polemica si nici sa justific bani dar fi mai retinut si nu jigni alti colegi petru ca multi pot avea cunostinte mai multe si stare materiala mai buna si nu o afiseaza asa cum am fost obligat eu si tara sa-ti demonstram ca meritam sa fim pe forum.si ca o paranteza am invatat meserie de la un tip care statea in chirie si avea o amarata de mobra dar ca meserie a fost beton si culmea mia spus ca el se simte fericit cu viata care o duce si cu mobra lui. Link spre comentariu
lulu07 Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 LOGANUL e pe leasing si cum apare break imi iau.Tot pe leasing.Stii ce bine este.cate stelute a primit la testul de siguranta???......daca lo facutmie imi pare un sicriu pe roti :smt005 :smt005 :smt005.......mandrie nationala Link spre comentariu
PETRE66 Postat Octombrie 5, 2006 Partajează Postat Octombrie 5, 2006 mda,meseria de depanator se transforma in reworker.Buna s'asta . :smt006 Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 10, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2006 in sfarsit mi-am terminat de aranjat si biroul Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 11, 2006 Partajează Postat Octombrie 11, 2006 Ce de loc s-a facut! Ti-ai mai luat un apartament? :supz: Link spre comentariu
cristiansen Postat Octombrie 11, 2006 Partajează Postat Octombrie 11, 2006 stimati colegi vreau sa pun o intrebare mai tampita[scuze kostel] cand credeti voi ca scapam de pusul televizoarelor unu peste altul?pentru ca am vazut si la alti aceias sistem,am avut ghiar azi o reclamatie ca iam zgariat tv si a avut dreptate clientul. Link spre comentariu
lulu07 Postat Octombrie 11, 2006 Partajează Postat Octombrie 11, 2006 cand credeti voi ca scapam de pusul televizoarelor unu peste altul?cand iti vei scoate aricii din buzunare :weedman: Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 11, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2006 pai niciodata, insa atunci cand vine cineva cu un tv care arata lacrima, il pui si tu deasupra, nu pui ceva pe el Link spre comentariu
cristiansen Postat Octombrie 11, 2006 Partajează Postat Octombrie 11, 2006 arici nu am!si nam pus nimic pe el ca graba este mare si rasarit nu prea este din moment ce este destul de lat sa tina altu in carca :rolleyes: Link spre comentariu
kostel Postat Octombrie 11, 2006 Partajează Postat Octombrie 11, 2006 Ai prea mult liber sau nu prea ai de reparat?S-au poate e opera angajatilor.Ah,ce bine este cand ai angajatii.Sigur ei sunt de autori acestei curatenii ca tu ai zisi TARA ca te-ai lasat se sportul MUNCA.Eu nu prea am si de aceea muncesc la greu.Propiu sclav Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum