Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cat de rentabila este meseria de depanator in ziua de azi

Postări Recomandate

doamne fereste-ne de BECALI SI DE ........... kostel !!!!!!!!!!!!!ca acum vrea sa fie mare mester !!!!!!!!!!!!!!nu-i mai ajunge '' la specializare '' !!!!!!!!!!!!!!doamne bine ca m-am lasat la timp !!!!!!!!!!daca ajungeam asa ??????????????

Mai rau ca si in paza din avatar
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 201
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

51

• kostel

24

• PETRE66

19

• lulu07

14

Top autori în acest subiect

doamne fereste-ne de BECALI SI DE ........... kostel !!!!!!!!!!!!!ca acum vrea sa fie mare mester !!!!!!!!!!!!!!nu-i mai ajunge '' la specializare '' !!!!!!!!!!!!!!doamne bine ca m-am lasat la timp !!!!!!!!!!daca ajungeam asa ??????????????

Mai rau ca si in paza din avatar
repet DOAMNE FERESTE !! :supz:
Link spre comentariu

kostele , nu eu pun rangurile ci sunt setate de administratorul forumului care este unul singur, Vasile - si aceste ranguri se schimba automat in functie de numarul de posturi deci stai linistit ca nu ma ocup cu asa ceva , prefer sa ma distrez uneori citind ce se scrie si astept sa iti iei vapor ( poate mai arde renelul ceva :smt006 )

Link spre comentariu

bineinteles : service aparatura medicala ( nu firam !! ) !!da nu e mult mai bine !!cel putin vad doctori mai des si am sanse mai mici sa ma ticnesc de tanar !dar tot prima dragoste e cea mai frumoasa !! :smt006

Link spre comentariu

dl. kostel nu imi place sa fac polemica si nici sa justific bani dar fi mai retinut si nu jigni alti colegi petru ca multi pot avea cunostinte mai multe si stare materiala mai buna si nu o afiseaza asa cum am fost obligat eu si tara sa-ti demonstram ca meritam sa fim pe forum.si ca o paranteza am invatat meserie de la un tip care statea in chirie si avea o amarata de mobra dar ca meserie a fost beton si culmea mia spus ca el se simte fericit cu viata care o duce si cu mobra lui.

Link spre comentariu

LOGANUL e pe leasing si cum apare break imi iau.Tot pe leasing.Stii ce bine este.

cate stelute a primit la testul de siguranta???......daca lo facutmie imi pare un sicriu pe roti :smt005 :smt005 :smt005.......mandrie nationala
Link spre comentariu

stimati colegi vreau sa pun o intrebare mai tampita[scuze kostel] cand credeti voi ca scapam de pusul televizoarelor unu peste altul?pentru ca am vazut si la alti aceias sistem,am avut ghiar azi o reclamatie ca iam zgariat tv si a avut dreptate clientul.

Link spre comentariu

Ai prea mult liber sau nu prea ai de reparat?S-au poate e opera angajatilor.Ah,ce bine este cand ai angajatii.Sigur ei sunt de autori acestei curatenii ca tu ai zisi TARA ca te-ai lasat se sportul MUNCA.Eu nu prea am si de aceea muncesc la greu.Propiu sclav

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări