Tavi Postat Decembrie 9, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2006 ca profesie nu va disparea , normal, si acum mai exista meseria de coshar de ex, insa nu va mai fi rentabila :smt006 Link spre comentariu
bassbox Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 Dar ramane pasiunea pt electronica.........si este mai putin periculoasa,decat pasiunea pt........vodca.Si poate este mai rentabila... Link spre comentariu
Vizitator sorin2005 Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 Interesant post...e bine ca dati sau nu curaj pentru cei care vor sa se lanseze pe aceasta meserie.Desi poate o sa par un pic offtopic...depanare nu insemna numai televizoare..si sa nu-mi spuneti ca cine stie sa repare un tv nu poate face si alte lucruri..si aici sunt: instalari diverse (electrice -cu autorizatie daca se poate, automatizari de toate tipurile, instalari CCTV si sunet, electrice- electronice la masini...nu mai spun automatizari industriale..) iar reparatii si service practic la orice...ca masinile de spalat nu-s deloc complicate.si nici frigiderele..e vorba numai de ceva scule in plus.Lucruri proaste si vechi s-au adus in romania si inca se mai aduc in cantitati mari.Asa ca sper sa postez peste un an din nou sa va spun cum merge afacerea si daca m-am inselat ! :prayer: Link spre comentariu
cristiansen Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 vrei sa spui ca nu ai reparat nici o alta placa electronica de cu tot alceva decat audio video si nu ai stiut sa tarifezi!cum tarifezi cand repari placa electronica de la o masina cu comanda numerica dupa scula sau dupa munca ca sant convins ca poti sa o repari mult mai repede decat placa digitala la un grundig batran de 100hz. din pacate a-m ajuns la concluzia ca pt. a deveni rentabil trebui sa majorezi tarifele........ si de cum prinzi o "scula"... cere-i fara jena, in raport cu valoarea aparatului, de nuu.... trebui sa te orientezi in alt domeniu :smt003 Link spre comentariu
lulu07 Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 fi sigur ca sunt domenii in electronica(reparatii) unde castiga mult mai frumos' decat in dapanari audio-video-tv. Link spre comentariu
Tavi Postat Decembrie 11, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2006 service aparatura medicala de ex dar puteti repara asa ceva ?raspuns : nu Link spre comentariu
cristiansen Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 de ce nu tavi?nu poti sa repari butoanele din folie de plastic?nu poti sa schimbi firele rupte de la sonde?poti multe tavi, toata chestia este sa prinzi clientu si gustul,ca inspiratia vine. Link spre comentariu
MIHAIS Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 service aparatura medicala de ex dar puteti repara asa ceva ?raspuns : nugresit !!se poate repara pe bani multi !!pacat ca nu se poate repara chiar tot ca e loc si de bani foarte multi !! Link spre comentariu
Tavi Postat Decembrie 11, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2006 nu ai voie , iar ca sa obti autorizatie te costa de te rupe Link spre comentariu
MIHAIS Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 nu ai voie , iar ca sa obti autorizatie te costa de te rupeai incercat tu ?eu am scos una acum 1 luna !! si nu e chiar atat de speriat !! Link spre comentariu
MIHAIS Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 la rmn e naspa rau . in rest e relativ simpludar mai trebuiesc si multe legaturi !!!!!! ( asta e chir nasol !!) Link spre comentariu
Tavi Postat Decembrie 11, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2006 spune-ne si noua ce cursuri ai facut si unde te rog Link spre comentariu
MIHAIS Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 electronica aplicata in galatie suficient pt autorizare Link spre comentariu
Tavi Postat Decembrie 11, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2006 pai eu am terminat electronica aplicata si am licenta in electronica medicala si totusi cand m-am interesat acum 2-3 ani mi s-a spus ca nu am voie sa depanez aparatura medicala , inseamna ca am fost pacalit ... Link spre comentariu
MIHAIS Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 http://www.otdm.ro/legislatie/ trebuie sa faci o noua unitate medicala ( o noua firma ) cu profil de reparare si punere in functiune - nu are importanta cine este angajat atat timp cat unul dintre angajati (cel care se declara )raspunde penal pentru problemele legate de securitate si de calitate in nici o lege nu se specifica tipul studiilor de care ai nevoie ! trebe doar sa te descurci la audit ! dar cu autorizatia nu poti face nimic daca nu te tine cureaua sa licitezi impotriva vreo-unui firam ! ( de acolo ies bani ). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum