Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cat de rentabila este meseria de depanator in ziua de azi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 201
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

51

• kostel

24

• PETRE66

19

• lulu07

14

Top autori în acest subiect

Vizitator sorin2005

Interesant post...e bine ca dati sau nu curaj pentru cei care vor sa se lanseze pe aceasta meserie.Desi poate o sa par un pic offtopic...depanare nu insemna numai televizoare..si sa nu-mi spuneti ca cine stie sa repare un tv nu poate face si alte lucruri..si aici sunt: instalari diverse (electrice -cu autorizatie daca se poate, automatizari de toate tipurile, instalari CCTV si sunet, electrice- electronice la masini...nu mai spun automatizari industriale..) iar reparatii si service practic la orice...ca masinile de spalat nu-s deloc complicate.si nici frigiderele..e vorba numai de ceva scule in plus.Lucruri proaste si vechi s-au adus in romania si inca se mai aduc in cantitati mari.Asa ca sper sa postez peste un an din nou sa va spun cum merge afacerea si daca m-am inselat ! :prayer:

Link spre comentariu

vrei sa spui ca nu ai reparat nici o alta placa electronica de cu tot alceva decat audio video si nu ai stiut sa tarifezi!cum tarifezi cand repari placa electronica de la o masina cu comanda numerica dupa scula sau dupa munca ca sant convins ca poti sa o repari mult mai repede decat placa digitala la un grundig batran de 100hz.

din pacate a-m ajuns la concluzia ca pt. a deveni rentabil trebui sa majorezi tarifele........ si de cum prinzi o "scula"... cere-i fara jena, in raport cu valoarea aparatului, de nuu.... trebui sa te orientezi in alt domeniu :smt003

Link spre comentariu

de ce nu tavi?nu poti sa repari butoanele din folie de plastic?nu poti sa schimbi firele rupte de la sonde?poti multe tavi, toata chestia este sa prinzi clientu si gustul,ca inspiratia vine.

Link spre comentariu

pai eu am terminat electronica aplicata si am licenta in electronica medicala si totusi cand m-am interesat acum 2-3 ani mi s-a spus ca nu am voie sa depanez aparatura medicala , inseamna ca am fost pacalit ...

Link spre comentariu

http://www.otdm.ro/legislatie/

trebuie sa faci o noua unitate medicala ( o noua firma ) cu profil de reparare si punere in functiune - nu are importanta cine este angajat atat timp cat unul dintre angajati (cel care se declara )raspunde penal pentru problemele legate de securitate si de calitate

in nici o lege nu se specifica tipul studiilor de care ai nevoie !

trebe doar sa te descurci la audit !

dar cu autorizatia nu poti face nimic daca nu te tine cureaua sa licitezi impotriva vreo-unui firam ! ( de acolo ies bani ).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări