Tavi Postat Octombrie 11, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2006 ti se pare ca este o pierdere de timp sa faci ordine in firma , ca sa poti gasi oricand rapid orice cauti ? crezi ca a lucra intr-un mediu curat si ordonat este acelasi lucru cu a lucra pe un colt de masa inconjurat de munti de sasie si televizoare , inspirand praf ? nu am zis niciodata ca m-am lasat de munca , am muncit foarte mult si muncesc si mai mult acum - daca nu mai fac depanare decat in cazuri de urgenta asta nu inseamna ca nu muncesc - exista si creier care trebuie folosit , nu numai bratele si spatele stand apalecat la un tv si carand - fiecare etapa la timpul ei si evident ca ordinea in firma mea o fac eu , nu altcineva in alta ordine de idei eu nu sunt sclav , nici macar al meu , deci lupta-te si tu cu tine poate te eliberezi si tot nu ai raspuns la acest topic : http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=14247 :smt006 Link spre comentariu
cristiansen Postat Octombrie 12, 2006 Partajează Postat Octombrie 12, 2006 kostele iar :axe: .......de tara, ai oarece samanta de scandal :snakeman: .......asa ca no sa se termine degraba zazania dintre voi pentru ca santeti doi olteni :supz: multam ca nu te iei de mine ca dura vreo 50 ani schimbatu de replici si nu mai apucam nici io nici tu sa mai lucram :partyman: Link spre comentariu
kostel Postat Octombrie 13, 2006 Partajează Postat Octombrie 13, 2006 Ardeleni oricum sunt incetzi.De aceea ei isi cumpara masini straine ca sa fie mai rapizi Link spre comentariu
PETRE66 Postat Octombrie 13, 2006 Partajează Postat Octombrie 13, 2006 kostele iar :axe: .......de tara, ai oarece samanta de scandal :snakeman: .......asa ca no sa se termine degraba zazania dintre voi pentru ca santeti doi olteni :supz: multam ca nu te iei de mine ca dura vreo 50 ani schimbatu de replici si nu mai apucam nici io nici tu sa mai lucram :partyman: lasa-ne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu
cristiansen Postat Octombrie 14, 2006 Partajează Postat Octombrie 14, 2006 timis=banat! kosteleda cu ce te tin eu petre? Link spre comentariu
lulu07 Postat Octombrie 27, 2006 Partajează Postat Octombrie 27, 2006 din pacate a-m ajuns la concluzia ca pt. a deveni rentabil trebui sa majorezi tarifele........ si de cum prinzi o "scula"... cere-i fara jena, in raport cu valoarea aparatului, de nuu.... trebui sa te orientezi in alt domeniu :smt003 Link spre comentariu
I.Dani83 Postat Octombrie 29, 2006 Partajează Postat Octombrie 29, 2006 din pacate a-m ajuns la concluzia ca pt. a deveni rentabil trebui sa majorezi tarifele........De ce din pacate ?!Trebuie sa te adaptezi si e normal .Altceva se intampla 'din pacate' si anume destui de multi cetateni refuza sa isi mai repare un tv care a acumulat 7 - 8 ani de functionare daca depaseste reparatia 80 - 90RON .Cred ca vor ca firmele de denapanre sa se transforme in asociatii filantropice . Stiu ca o sa spuneti ca au posibilitatea de a lua altul cu buletinul DAR nu inteleg mirarea din ochii lor cand le ceri o suma de bani pt un proc. defect sau traf de linii defect din care manopera ta e de multe ori in cazuri de genul asta abia 30RON pentru ca sti ca nu poti cere mai mult.Si cu manopera de 30RON poti trai daca mergi cu geanta in spate din casa in casa, dar nu ca firma unde sunt atatea cheltuieli. Hai sa reparam gratis . :smt006 Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 29, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2006 nu se mai pot lua televizoare cu bletinul si eu sunt de acord ca la un tv antic nu mai merita sa dai bani multi la depanare , de fapt nu mai merita depanat - oferiti clientului care vine cu tv vechi la reparat un tv second foarte bun, cu pret foarte bun, spunandu-i ca ii faceti reducere , si o sa vedeti ca unii chiar o sa cumpere Link spre comentariu
lulu07 Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 decembrie asta ma omoara. parca anu trecut o mers mai bine?!!!........ vanzatorii (de piese) se vaita, eu ma vait..... la voi cum mere??? Link spre comentariu
mircea626 Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 la mine merge bine.chiar foarte binedaca ar fi asa tot timpul as fi boier :rock: singur dezaavantaj e ca ajung foarte tirziu acasa si rupt de oboseala.nu mai am timp de absolut nimic,dar de vreo 3 saptamini incasez cam 4 milioane in fiecare zi :supz: Link spre comentariu
Tavi Postat Decembrie 9, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2006 4 mil numai din depanare sau si din vanzare tv ? Link spre comentariu
mircea626 Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 numai din depanare.pai imi intra cam 8-9 tv-uri pe zi.manopera la mine e de 50ron,dar nu e obligatoriu sa iau atit.adica sint cazuri in care iau si 25ron ,cind aparatul e de pe vremea lu bunica.deci e bine ,dar oare cit va tine? Link spre comentariu
Tavi Postat Decembrie 9, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2006 da , ciudat , e o chestie f buna sa iti intre constant 8-9 tv pe zi in atelier , la mine variaza de la o zi la alta , luni mai multe decat in alte zile si oricum perioada asta lumea scoate de la naftalina toate vechiturile de tv sa le repare, asa ca refuz multe , nici vorba sa am 8 tv / zi plus ca e foarte greu sa faci in aceeasi zi tot ce iti vine, pentru ca a doua zi ai din nou de lucru la fel de mult , uneori reparatia e nerentabila pentru client , alte ori nu se gaseste cine stie ce piesa ciudata sper ca nu lucrezi singur , la ritmul asta e nevoie de cel putin 2 depanatori, altfel te blochezi la un moment dat Link spre comentariu
mircea626 Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 nu e constanta .adica e de aproximativ 3 saptamini.in rest media e cam de 3-4 tv pe zi plus alte aparate(casuri auto,combine,etc)mai lucrez cu cineva ,defectele pe care le-am avut pina acu au fost foarte usor rezolvabile(cu mici exceptii bineinteles) ,in plus am un program foarte prelungit Link spre comentariu
paun nelu Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 SANT nou pe forum dar conosc forumul de f.f. mult timp, necazul ca latara unde repar eu de aproape 18...20 ani acom a venit tehnologia astacu netul la 20 ron . Apropo de cat de buna e meseria'...ofac din placeremai mai mult ca pt. bani.AMI vin aprox. 10 tv. saptamanal suficient.IAR CA PROFESIE NU VA DISPAREA NICI AN 25 ANI. Parerea mea! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum