Reynolds Postat Iulie 26, 2006 Partajează Postat Iulie 26, 2006 Exista vreo diferenta intre TDA 7294 si TDA 7294 V ?(ceva care sa nu-mi dea voie sal folosesc in acest montaj luat de pe un site:http://www.jeanyvesmartin.com/ampli_TDA7294.htm,sa nu-l ard adik).Si inca ceva pot pune un singur transformator cu tole cu 1x31V fara sa modific transformatorul prea mult sau chiar deloc?Va multumesc! Link spre comentariu
costy Postat Iulie 26, 2006 Partajează Postat Iulie 26, 2006 cel cu indicativul"v" se monteaza vertical nu orizontal,deci vine in "continuarea cablajului" si nu perpendicular pe acesta. Link spre comentariu
Reynolds Postat Iulie 26, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2006 Despre transformator ai vreo idee? Link spre comentariu
costy Postat Iulie 26, 2006 Partajează Postat Iulie 26, 2006 srry, tensiunea e prea mare si in plus iti trebuie 2 infasurari,trebuie rebobinat Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Iulie 26, 2006 Partajează Postat Iulie 26, 2006 Foloseste tda 7293.Acesta va merge pana pe la +-50 de volti.Costa cu 5000 ROL mai mult la Capodimonte.Obtinerea tensiunii simetrice o faci cu dublare de tensiune si nu mai rebobinezi.Foloseste cel putin 22000 uF pe ramura. Link spre comentariu
Reynolds Postat Iulie 27, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2006 am doua transformatoare de 31 V le pot modifica decat primarul si sa le pot folosi pe amandoua?Si care e din Pitesti are vreo idee unde pot gasi un acid care corodeaza Cu(acid azotic preferabil)? Link spre comentariu
costy Postat Iulie 27, 2006 Partajează Postat Iulie 27, 2006 daca ai 2 atunci le mai scoti din sarma din SECUNDAR si apoi le inseriezi si ai scapat Link spre comentariu
csl1131 Postat Iulie 27, 2006 Partajează Postat Iulie 27, 2006 vreo idee unde pot gasi un acid care corodeaza Cu(acid azotic preferabil)?vezi pe la mag cu piese electronice..ar trebui sa fie clorura ferica.. nu acid azotic...HNO3 am cautat si eu dar nu am gasit mai demult... (oricum mie imi prebuia pur, adica 99.6%sau pe acolo)FeCl3 (clorura ferica) e mai buna decat acidul, in faptul ca este mai inerta sau nu stiu exact cum se spune dar ideea e ca nu reactioneaza cu multe materiale si nu ataca cu ce vopsesti tu cablajul cum face acidul, care "corodeaza" si multe materiale cu ce mai se vopsea cablajul si ai mult mai mci sansele sa "sara traseele" decat daca ai coroda cu HNO3 Link spre comentariu
Reynolds Postat Iulie 28, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2006 A mai construit cineva acest amplificator? http://www.jeanyvesmartin.com/ampli_TDA7294.htm Vreau niste pareri de la cineva care si-a mai construit acest amplificator . Cer asta pentru ca mi se pare cam ciudat faptul ca schema electrica difera putin de cablaj (ma refer la pinii integratului in special, continuarea lor in restul circuitului) . parerea mea . Link spre comentariu
cipa_maria Postat Iulie 28, 2006 Partajează Postat Iulie 28, 2006 chiar vrei sa faci un amplif cu tda??? eu nu am nimic impotriva dar nu prea ai ce sa faci cu el... dar poate u nu vrei putere si ma insel eu... oricum eu nu ti-l recomand :partyman: Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Iulie 28, 2006 Partajează Postat Iulie 28, 2006 Ceva ajutor poti gasi aici http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=1 ... sc&start=0 ....si pe pagina 6 gasesti schema cablajului.....pe pagina 1 vei gasi acolo schema si cablajul cu piesele puse pe el.....este un amplificator foarte bun pt cine nu are pretentii.... Link spre comentariu
Reynolds Postat August 3, 2006 Autor Partajează Postat August 3, 2006 am urmat indrumarile voastre numai ca dupa ce am pus montajul sub tensiune integratul a facut un mare poc.posibile cauze????-faptul ca nu am folosit o priza cu impamantare -ca unul din trafuri e de 3 ori mai mare decat celalalt -unul are 26,1 iar celalt are 22,7 deoarece am desfacut cam multe spire(cel mare)?????????? Link spre comentariu
costy Postat August 3, 2006 Partajează Postat August 3, 2006 man, trafurile ar trebui sa fie identice atat la voltaj dar mai ales la amperaj,nu conteaza impamantarea deocamdata Link spre comentariu
Reynolds Postat August 3, 2006 Autor Partajează Postat August 3, 2006 voltajul sar putea rezolva dar amperajul nu am idee Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum