Vlad Mihai Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Salut, mi-am pus internet de UPC prin cablu tv cu modem. chestia e ca am un rooter d-link pe care vreau să îl folosesc după modem pe post de switch. mă ajută careva cu o idee de configurare? am pus ieşirea de la modem în unul din cele 4 porturi LAN de la rooter si am legat 2 pc-uri de acolo, merge 1 si unul nu vrea. chestia e cam logică, e un conflict de ip-uri. modemul dă un ip dinamic. cum rezolv problema? Link spre comentariu
wally_gatter Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 eu cred ca trebuie asa: modemul UPC are doua iesiri din cate stiu , una din ele o dai mai departe intr-un Router din care poti ruta mai multe calculatoare , routerul stabilind el un IP iar calculatoarele legate dupa el vor avea IP-ul cu terminatia schimbata , 1 ,2 ,3 sau 4 sau n in functie de cate terminale suporta.. un switch are chiar si 24 de terminale .. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Martie 30, 2013 Autor Partajează Postat Martie 30, 2013 modemul pe care il am e webstar de la Scientific Atlanta. si are doar o ieşire pentru internet, 2 pentru telefon si o iesire usb. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Iesirea din modemul UPC se conecteaza in portul WAN al routerului.PS: routerul trebuie configurat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum