Vizitator kzkge Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 salut ! recent am recuperat un vu-metru stereo (cred eu ) dintr-un schneider dcs 8025 .problema este ca are doi conectori cu cate 7 fire si nu stiu care sunt alimentari si intrari de semnal .Foto cu el poate cineva ma poate ajuta :cry: Link spre comentariu
Marian Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Pozele sunt destul de neclare, si asta in principal datorita luminozitatii nepotrivite si a unghiului de pozitionare a camerei, la primele 2 arhive totul este acoperit de reflexie iar la ultima lumina este prea slaba, foloseste o sursa de lumina suficient de puternica dar difuza, chiar si o lanterna acoperita de o coala de imprimanta sau un servetel alb, tinuta destul de aproape asigura lumina suficienta, insa datorita faptului ca-i acoperita asigura lipsa reflexiei, deci o claritate mai mare a pozei, daca blitz-ul caremei provoaca acea reflexie atunci acopera-l pe el cu un mic servetel alb, nu-l dezactiva. Trebuiesc poze cat mai clare ca sa ne putem pronunta despre ceea ce exista acolo, atat la partea cu trasee cat si la cea cu componentele. Link spre comentariu
Vizitator kzkge Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 multumesc o sa le schimb Link spre comentariu
Vizitator kzkge Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 poze noi Link spre comentariu
Vizitator kzkge Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 am facut mai multe sper sa fie bune , am urmat sfatul cu coala , foarte bun multumesc Link spre comentariu
Vizitator kzkge Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 nu stiu sa postez foto aici :( sper ca e bine asa Link spre comentariu
zal Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Pe aceeaşi placă ai şi circuitul Dolby cu NE645B şi comutatoarele lui cu MC14066BCP (4066). Vu-metrul e doar cel cu U267B. Poţi izola numai partea aceea şi s-o foloseşti, alimentată +12...15V stabilizat. Link spre comentariu
Vizitator kzkge Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 trec la treaba . Multumesc mult , poate are cineva o schema cat mai simpla cu u267b sa fac un cablaj mai micut . cei mai buni Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Cu puţină dibăcie, decupezi placa doar cu partea de vu-metru, sau mai bine, doar ''bărbiereşti'' piesele nefolositoare, ca să nu greşeşti ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum