Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vu-metru recuperat

Vizitator kzkge

Postări Recomandate

Vizitator kzkge

salut ! recent am recuperat un vu-metru stereo (cred eu ) dintr-un schneider dcs 8025 .problema este ca are doi conectori cu cate 7 fire si nu stiu care sunt alimentari si intrari de semnal .Foto cu el poate cineva ma poate ajuta :cry:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

• Marian

1

Top autori în acest subiect

Pozele sunt destul de neclare, si asta in principal datorita luminozitatii nepotrivite si a unghiului de pozitionare a camerei, la primele 2 arhive totul este acoperit de reflexie iar la ultima lumina este prea slaba, foloseste o sursa de lumina suficient de puternica dar difuza, chiar si o lanterna acoperita de o coala de imprimanta sau un servetel alb, tinuta destul de aproape asigura lumina suficienta, insa datorita faptului ca-i acoperita asigura lipsa reflexiei, deci o claritate mai mare a pozei, daca blitz-ul caremei provoaca acea reflexie atunci acopera-l pe el cu un mic servetel alb, nu-l dezactiva. Trebuiesc poze cat mai clare ca sa ne putem pronunta despre ceea ce exista acolo, atat la partea cu trasee cat si la cea cu componentele.

Link spre comentariu

Pe aceeaşi placă ai şi circuitul Dolby cu NE645B şi comutatoarele lui cu MC14066BCP (4066). Vu-metrul e doar cel cu U267B. Poţi izola numai partea aceea şi s-o foloseşti, alimentată +12...15V stabilizat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări