Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

filtru loudness

slkslkslk

Postări Recomandate

Salut, ma poate ajuta cineva cu o mica schema ? am tot vazut la unele amplificatoare filtrul acela loudness care amplifica putin fregventa de inalte/bass se gaseste o astfel de schema ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• slkslkslk

11

• ratza

5

• zal

3

Top autori în acest subiect

Evident că se găseşte, prima întrebare e dacă vrei unul pasiv, construit în jurul puţometrului de volum, sau unul activ, cu integrate?A doua, e ce valoare are puţometrul şi dacă are prize ptr legarea corecţiei fiziologice?

Link spre comentariu

Mai bine caut un corector de ton cu loudness si rezolv povestea, eu am un amplificator facut de mine cu tda-uri si cu un corector de ton de la adelida, iar langa vroiam eu sa ii pun acel loudness pentru ca nu imi place cat de tare se aud difurile de inalte basii si mediile urla iar inaltele nu prea iar cum pun boxele pe un alt amplificator cu loudness se aud super

Link spre comentariu

Am gasit sa iau corector de ton cu loudness, asta am rezolvato dar mai am o intrebare, mai am un amplificator si un subwoofer dar as vrea ca la intrarea amplificatorului sa pun un filtru pentru bass adica sa se auda numai si numai bass nu altceva, se poate ? daca da aveti cumva o schema cat de simpla eventual un pcb ? Amplificatorul este facut cu 2 kituri tda 7294

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări