ggi Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Vezi la ala cu hidrocentrala de apartament, ca aici inca se fac cercetari la "pulsul ridmic"... Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 He heee, ala-i mic copil cu hidrocentrala Iau un aprinzator de aragaz cu traf, il adaptez si iese o struto-camila compusa din joule thief si minitesla coil. Bobinez pe o mina de pix si-l vand la liceeni Sau cu vreo 50lei un taser gata facut, schema seamana binisor. (Sunt tasere cu electrozii direct pe bobina-taserele "slabe", dar si cu cond HV in paralel. Ar mai urma un eclator cu 2 table in cruce cositorite pe placa si primarul Tesla, o sarmoaca.)Lasand gluma la o parte, a incercat cineva cu 2 trafuri Tesla teoria aia cu energia radianta? Din cate citisem Tesla sustinea ca energia nu se pierde invers proportional cu patratul distantei, ca in cazul unui sistem emisie-receptie clasic. Voia o retea de alimentare pe tot globul, rezonanta, nu cred ca-l durea sa aprinda CFL-uri la 1-2 m distanta. Intreb si eu ca profanul... Link spre comentariu
laurex Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Pai, am eu o idee sa-l satisfaca pe misa.Motoru la abricu meu papa 3kw din retea, din motivu asta nu lucrez seara dupa 8, ca omor lumina in vecini si imi iau injuraturi.Deci, ca trebuie inceput cu deci,vreau sa pun un alternator, sau doua, sau mai mult e, sa fie, pe axu abricului.Cu curentu din alternatoare alimentez motoru,ba si becu de deasupra,sa am lumina noaptea,ca in felu asta lucrez si mai tarziu de 8. Mai imi trebuie un divais care sa scoata 220 din 32 de la alternator,ca eu am masurat si atata are.Ajutati-ma,va rog! Si mai am o idee, e fri energi,dar nu e, sa iau talaju care imi ramane de la abric,sa il bag intr-o cutie din care ies fire, sa produc curent.Dar nu stiu cum sa fac, asa ca va solicit ajutorul.[...]As mai avea idei, dar ma dilesc daca ma gandesc prea mult la ele. Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Iarba e gratis. E sau nu? Iei un cal, o herghelie eventual, le transformi energia mecanica in...cai putere pe un generator. Cand au chef de vanturi, ii duci intr-o incinta si obtii biogaz ieftin. Am incercat sa aprind un led cu cativa cai inseriati, dar ultimul nu statea si nu mi-au iesit 3V... Iar penultimul n-avea nimic impotriva . Se ia o banda de alergat, in fata sta o iapa in calduri, pe banda calul erectionat. Ineficient! Iapa trebuie si ea pusa pe o banda de alergat, va fugi speriata de calul care vrea s-o violeze. Calul gandeste: Durex sau pilula de a doua zi? Iapa incearca sa para ca se impiedica, dar nu-i reuseste. Ca sa iasa un manz trebuie o franare pe undeva. Cu un colector automat de balega avand senzor de miros, se poate tuna treaba! Mai trebuie un bou care sa care balegarul si e free energy. Link spre comentariu
valangjed Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Da pamantul are o frecventaun puls ridmic undeva la 14 Hz /secundaacest impuls electromagnetic emis de pamant poate fi captat14Hz/secunda? Ce unitate de masura mai e si asta? Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Adica frecventa creste sau scade cu 14Hz, in interval de 1 secunda Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Daca deschidea topicul vre-un pustan de clasa a IX-a cu multe absente la Fizica, mai intelegeam. Dar cand vad colo la username ,,electronistbucuresti" parca l-as invita sa-l schimbe in ceva mai potrivit vocatiei. Youtube-ist ar merge de minune. Nu de alta, dar vad ca e ,,la curent" cu toate descoperirile ,,Academiei Youtube".Il invit sa ne arate un filmulet personal cu momentul cand va cere debransarea de la reteaua electrica.Ca de trimiteri pe Youtube ne-am cam plictisit.Macar unii. Link spre comentariu
ggi Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 14Hz/secunda? Ce unitate de masura mai e si asta?Habar n-ai de fizica ! Aici vin mereu unii si altii care incearca sa va scoata la lumina, sa va propuna noi surse de fri energi; da' voi... Batman, Batman....Pe toti i-ati trimis la invatat pana acuma, cica sa puna mana pe carte, auzi... hmmm, pai voi ati crezut ca ei nu stiu carti ?Ce-ati castigat voi ca ati invatat, ha ? Aveti voi mertane tunate ? Nu. Aveti voi ghiuluri si lanturi ? Nu. Aveti voi dusmani ? Nu (ca de-aia nici nu stiti canta ).Deci ? Zero ! Si mai aveti tupeul sa-i contraziceti !PS: Cred ca nici dinti lipsa nu aveti ca sa-i inlocuiti cu unii de haur... Link spre comentariu
valangjed Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Domnu' ggi aveti dreptate.Da' cu dintii n-ati nimerit-o ca-mi lipsesc doi.Poi de unde haur bre daca mi-a placut cartea? Link spre comentariu
aygun Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Mai sunt mult d-astia care vin cu idei de genul perpetuum mobile sau free energy ?Va o "explozie" de asemenea subiecte fratilor . E ceva de speriat.Pai normal ca esti trimis sa citesti ceva fizica si in special termodinamica. Ramura a fizicii care trateaza aceste aspecte .Cum iti explici ca nimeni nu a reusit sa faca acel lucru si culmea sa il si vanda . Se facea miliardar si ii baga pe petrolisti la ghena !In urma cu un topic am dat cateva surse de inspiratie printre care si cateva lectii de termodinamica avand vreo 51 de pagini .Sa puna mana nenica ala sa faca el si apoi sa ne demonstreze ca merge .Initiatorul topicului are si un profil . Veti vedea de cand e membru . Daca era cineva membru de mai multa vreme era altceva . Vedeti ca isi da si numarul de telefon , locul de munca ..... il puteti injura in direct .Asta ca sa vedeti cata credulitate are in internet . Parca vad ca mergem toti la firma lui sa ne faca ceva perpetuum mobile Ok ?Restul e can-can!PS: Culmea e ca vezi tot felul de idei de genul asta , discutate si rasdiscutate .Dar astia , Batman - Batman ! Pun botul la tot ce vad pe net. Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Free energy e o religie ca multe altele deoarece saracii mereu vor avea nevoie de sperante, si tot cu ele de gat vor muri. Sperantele sunt irationale, de aici si obsesiile youtubiste care nu fac decat sa agraveze fenomenul. "Domnule Iliescu, credeti in free energy?"Subiectul e de bodega... Link spre comentariu
Vizitator electronistbucuresti Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 sa va mai mint cu ceva /www.youtube.com/watch?v=kLzNaUOz2pc Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 De ce nu postezi la bodega? Dar pana si acolo mai apar intrebari incomode insa nu-i problema, tu nu raspunzi ci doar arunci pilule, poate musca vreun fraier momeala. Recomand, cu aceeasi insistenta cu care postezi, sa nu dea nimeni click pe link-urile tale Link spre comentariu
MaesTTro Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 in primul video este destul de interesant, arata inca si cu voltmetrul 230 V sau cit este acolo . Al doilea video este adevarat "Безтопливный генератор на магните (не рабочий)" in traducere ar suna cam asa "Generator cu magnet (nu lucreaza)" Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 MaesTTRo, erai pe la Tesla coil ultima data, gata, l-ai facut? Ziceai ca faci mai intai bobina si apoi cauti o schema, n-am mai intrebat acolo dar continui aici, ca oricum suntem off topic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum