Vizitator socotel Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Buna seara tuturor!De la inceput imi cer scuze ,n-am putut citi decat vreo 20 pagini de subiecte. Va intreb,ca poate ati mai intalnit sau stiti despre ce e vorba. Laptopul, la inceput tinea 35-40 minute de voie ,dar neavand SO ''adevarat'' ,l-am schimbat cu unul "bun".Problema a aparut in urma instalarii acestui SO, in sensul ca bateria ,nu mai tine decat 10 minute, trase de par .Asta e una ,dar partea ciudata este ca pentru a putea folosi laptopul,a trebuit sa-i dezactivez procesorul??? Dupa o saptamana de studiu pe net ,abia l-am facut sa mearga,altminteri ,dupa 2-3 minute, ba ingheta imaginea ,ba se restarta,si asta doar cu incarcatorul alimentat.Pe baterie merge normal ...doar ca nu tine mai mult de 2-3 min. Acum merge ,dar cred ca din cauza procesorului ,nu mai manageriaza bine bateria,nu stiu ce se intampla.Daca aveti ceva idei ,imi puteti spune si mie din ele .Pentru amanunte ,intrebati ,ca si mine...Multumesc! Link spre comentariu
VIFCOR Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Simptome clare de defectare circuit de incarcare baterie, pe care a si uzat-o prematur. Link spre comentariu
idm_luci Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Sub procesor pe cealata parte a placii de baza nu are cumva un condensator Nek-Tokin ? De obicei la devalorizarea acestuia rezulta o functionare anormala conectat la alimentator si merge normal pe baterie. Link spre comentariu
Vizitator socotel Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Multumesc de raspunsuri.Acum, pt vifcor,nu am mai utilizat bateria ,decat sa o mentin la cei 40 % pentru pastrare ,probabil o tentativa de mentinere .Cat despre Nek-Tokin ,m-am documentat ,la sugestia data de idm_luci si sunt exact simptomele descrise intr-un alt thread.Ramane sa aflu de la respectivul care a incercat schimbarea lui daca da rezultate.Nu am desfacut aparatul ca nu stiu nici ce fel de suruburi are(glumesc),pur si simplu l-as desface degeaba .Sper sa gasesc pe la vreun centru de dezmembrari.Inca o data va multumesc pentru amabilitate si promptitudine ,si cand am sa rezolv,am sa postez aici,poate mai patesc si altii .Un weekend placut tuturor .... Link spre comentariu
VIFCOR Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Multumesc de raspunsuri.Acum, pt vifcor,nu am mai utilizat bateria ,decat sa o mentin la cei 40 % pentru pastrare ,probabil o tentativa de mentinere .Cat despre Nek-Tokin ,m-am documentat ,la sugestia data de idm_luci si sunt exact simptomele descrise intr-un alt thread.Ramane sa aflu de la respectivul care a incercat schimbarea lui daca da rezultate.Nu am desfacut aparatul ca nu stiu nici ce fel de suruburi are(glumesc),pur si simplu l-as desface degeaba .Sper sa gasesc pe la vreun centru de dezmembrari.Inca o data va multumesc pentru amabilitate si promptitudine ,si cand am sa rezolv,am sa postez aici,poate mai patesc si altii .Un weekend placut tuturor .... Parca stiu pe cineva prin Craiova Link spre comentariu
Vizitator socotel Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Salut.Ar fi de ajutor o cunostinta care se pricepe.Acum ,din ce am mai studiat,am vazut ca inlocuirea condensatorului pare sa nu fie de durata!La unii utilizatori(cei drept prin India sau zona asta) ,dupa cateva luni,a revenit problema.Un tip mai curajos a inlocuit acel nek cu 4 condensatori de 330 (??? Asta inseamna ca nu stiu cu ce se mananca).Condensatorii sunt de tip tantalum ?? Iar nu stiu ce e asta .Credeti ca ar fi mai buni ,avand 1320 micro in loc de 1200 cat are nek-ul ? Link spre comentariu
porscheg Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Se inlocuiesc cu 6x220. Trei si trei Problema este grija la inlocuire pentru ca nu trebuie incalzit soclul la procesor care este pe partea cealalta a placii. Link spre comentariu
Vizitator socotel Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Multumesc de atentionare ,am sa-i aduc si eu la cunostinta celui care va face lucrarea ,cu toate ca ,presupun ca stie si el .O zi buna tuturor ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum