Tita Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Salut..! Imi puteti spune de unde pot cumpara un organizator de componente electrice,deoareca s-a aglomerat cutia si-mi este greu sa gasesc anumite componente. Link spre comentariu
Electronicserver Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 In Auchan am vazut ! Link spre comentariu
zal Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Sau aduni pahare de iaurt şi pui piesele-n ele, ori alte cutii potrivite. Cineva aduna sticle de juma de litru şi de un sfert, adică PET-uri de vodcă, le lipea între ele, le tăia şi punea piesele în ele. Link spre comentariu
radu42 Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Si praful e gratis !!!! Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 La toate magazinele gen Obi,Praktiker,Bricostore sunt multe modele de asa ceva.Dupa mine nu se compara cu improvizatiile. Link spre comentariu
Tita Postat Martie 30, 2013 Autor Partajează Postat Martie 30, 2013 De curiozitate...tu unde le depozitezi? Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Daca ma intrebi pe mine o sa iti pun luni o poza sa vezi.Daca e pentru altcineva intrebarea spune sa nu pun poza degeaba. Link spre comentariu
Tita Postat Martie 30, 2013 Autor Partajează Postat Martie 30, 2013 Da..! pe tine te intreb...chiar doresc sa vad o poza Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Uite câteva idei, plus poze. viewtopic.php?f=14&t=78246 Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Da..! pe tine te intreb...chiar doresc sa vad o poza Uite poza cu ce am eu. Link spre comentariu
ggi Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 @dan_cod: impresionant ! Cel putin pentru mine.... Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Este o bucatica din atelierul meu cu care nu ma laud.Cu poza de jos ma laud un pic. Link spre comentariu
ggi Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Cu poza de jos ma laud un pic.Cine n-ar face-o ?De cand am facut cont pe forumul asta ma chinui sa deslusesc de unde-ai luat imaginea de la avatar....Mna, ce sa zic... intr-un singur loc am mai vazut ceva la fel ca dotare si am fost la fel de impresionat, poate chiar mai mult (de, eram copil!).PS: Deci laboratorul lui Dexter chiar exista ?!! Link spre comentariu
gap Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Salutari,Daca e cineva interesat de organizatoare, au la oferta la l i d l la 40 lei 32 sertarase mici si unul mare. Sper sa nu se se considere reclama, dar eu unul am cautat in draci si numai pretul piperate am gasit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum