Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Clocitoare electrica

Vizitator gringo3

Postări Recomandate

Vizitator gringo3

va multumesc amandurora pentru indicatii.o sa apelez la un elecriciean sa-mi faca legaturile.mai cer o informatie.tocmai am terminat de facut incubatorul si cand sa-l probez am observat ca termostatul nu facea serviciu,adica nu inchidea cand era atinsa temp setat. recomandati-mi un termostat bun si ieftin, care se poate folosi la un incubator

Link spre comentariu
Vizitator gringo3

termostatul meu a fost confectionat de un electronist,nu este din comert. sincer sa va spun nu stiu ce a fost in capul meu de l-am cumparat,la fiecare cadere de tensiune se bloca. ultima data i-a schimbat releul cu unul omron.m-am cam saturat sa-l tot repar. in fine am dat 300 de lei pe el si am scos doar 2 serii de pui.

Link spre comentariu
Vizitator gringo3

Este nevoie de 37.7 37.8 cu precizie ± 0.1.... Adica este setat la temperatura 37.7 grade,dar lucreaza in intervalul 37.6 - 37.8,cand temperatura ajunde la 37.6 declanseaza,iar cand ajunge la 37.8 anclanșeaza

Link spre comentariu

In incubator temperatura variaza si cu un grad ,cu tot ventilatorul.Am incercat cu mai multe miniventilatoare,cu rezistente mai mici raspandite in mai multe locuri,etc,rezultatul ...fassss.Vorbesc de un incubator confectionat din panel de usa termopan,nu de pocnitorile din comert in carcasa de plastic ,la alea variaza chiar si cu doua trei grade.Si asta masurat cu mai multe termometre digitale asezate in centru si pe laterale,chinul mai mare a fost sa etalonez termometrele sa indice aceeasi temperatura...Cred ca e vb de curentii de aer,dar concluzia a fost ca nu se merita munca.Si a mers ,deci aia cu variatia temperaturii de 0,1 grade e ...

Link spre comentariu
Vizitator gringo3

Da...se pare ca nu n intelegem. precizia de 0.1 grade o are termostatul. nu am pomenit nicaieri ca eu am aceasta precizie in incubator. daca se citeste cu atentie in comentul de mai sus, se observa ca eu am precizat ca am variatii de temperatura nu de 1 grad dar de 0.5, 0.7 grade, da....

Link spre comentariu

Domnilor, o asemenea precizie este inutila. Closca coboara uneori de pe oua si cate 2...3 ore, fara sa pericliteze in vre-un fel ecloziunea. De altfel un ou are o masa suficient de mare, pentru ca variatiile de ordinul fractiunilor de minut sa nu aiba nici un efect asupra temperaturii lor medii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări