miron1947 Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Poate nu stie care este tranzistorul din schema, dar un bec(devine si martor de functionare) in montat in serie cu motorul este usor de inteles. Link spre comentariu
Vizitator gringo3 Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 va multumesc amandurora pentru indicatii.o sa apelez la un elecriciean sa-mi faca legaturile.mai cer o informatie.tocmai am terminat de facut incubatorul si cand sa-l probez am observat ca termostatul nu facea serviciu,adica nu inchidea cand era atinsa temp setat. recomandati-mi un termostat bun si ieftin, care se poate folosi la un incubator Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Dar Dvs. ce termostat aveti acum?Poate il puteti repara. Link spre comentariu
Vizitator gringo3 Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 termostatul meu a fost confectionat de un electronist,nu este din comert. sincer sa va spun nu stiu ce a fost in capul meu de l-am cumparat,la fiecare cadere de tensiune se bloca. ultima data i-a schimbat releul cu unul omron.m-am cam saturat sa-l tot repar. in fine am dat 300 de lei pe el si am scos doar 2 serii de pui. Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Aveti schema lui? Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Un termostat de ambient pentru centralele murale pe gaz cred ca este ceea ce va trebuie. Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Cele de centrala pot fi reglate la 37-39 de grade cat am inteles ca este nevoie pentru clocitoare? Link spre comentariu
Vizitator gringo3 Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Este nevoie de 37.7 37.8 cu precizie ± 0.1.... Adica este setat la temperatura 37.7 grade,dar lucreaza in intervalul 37.6 - 37.8,cand temperatura ajunde la 37.6 declanseaza,iar cand ajunge la 37.8 anclanșeaza Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 cu precizie ± 0.1.Nu prea cred ca un corp viu(gaina) poate mentine o tempereatura constanta cu o precizie demna de baile fotografice color. Link spre comentariu
Vizitator gringo3 Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Aveti dreptate.nici eu nu cred asta...ideea este ca in toata masa incubatorului sunt variatii de temperatura.... Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Nu mi-ati raspuns daca aveti schema termostatului, poate reusim sa-l resuscitam. Link spre comentariu
Vizitator gringo3 Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 nu o am.o sa-i fac niste poze la sfarsitul saptamanii cand ajung la tara si o sa le pun pe net. Link spre comentariu
marius_3004 Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 In incubator temperatura variaza si cu un grad ,cu tot ventilatorul.Am incercat cu mai multe miniventilatoare,cu rezistente mai mici raspandite in mai multe locuri,etc,rezultatul ...fassss.Vorbesc de un incubator confectionat din panel de usa termopan,nu de pocnitorile din comert in carcasa de plastic ,la alea variaza chiar si cu doua trei grade.Si asta masurat cu mai multe termometre digitale asezate in centru si pe laterale,chinul mai mare a fost sa etalonez termometrele sa indice aceeasi temperatura...Cred ca e vb de curentii de aer,dar concluzia a fost ca nu se merita munca.Si a mers ,deci aia cu variatia temperaturii de 0,1 grade e ... Link spre comentariu
Vizitator gringo3 Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Da...se pare ca nu n intelegem. precizia de 0.1 grade o are termostatul. nu am pomenit nicaieri ca eu am aceasta precizie in incubator. daca se citeste cu atentie in comentul de mai sus, se observa ca eu am precizat ca am variatii de temperatura nu de 1 grad dar de 0.5, 0.7 grade, da.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Domnilor, o asemenea precizie este inutila. Closca coboara uneori de pe oua si cate 2...3 ore, fara sa pericliteze in vre-un fel ecloziunea. De altfel un ou are o masa suficient de mare, pentru ca variatiile de ordinul fractiunilor de minut sa nu aiba nici un efect asupra temperaturii lor medii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum