Kosmin Postat Iulie 15, 2013 Partajează Postat Iulie 15, 2013 Oare Fu811 o fi la fel de "imprastiata" ? Sau 811 shuguang? Link spre comentariu
RockDok Postat Iulie 15, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2013 Am crescut Ug la 23V, maximul pe care il aveam la dispozitie si curentul anodic a ajuns la 60mA. PSF-ul se suprapune perfect peste graficul 811A al Svetlana dar si al celorlalte 811A. Al Svetlana doar ca este mai curat, cel de la RCA este foarte incarcat. Trebuie sa trasez limita de putere. Incepe sa-mi placa cum se aude. Solutia este, asa cum a spus "zal", o sursa reglabila pentru Ug. Combinata cu caracteristica determinata pentru fiecare tub ar fi un lucru bun. Link spre comentariu
RockDok Postat Iulie 15, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2013 Am atasat un grafic cu ce merge acum (verde) si cum va trebui sa fie (galben). De modificat tensiuni, trafo, etc. Ma bucur de faptul ca macar o lampa se comporta OK. Voi vedea si de cealalta cum se comporta la un Ua de 560V. Link spre comentariu
RockDok Postat Iulie 16, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2013 Am trasat curentii de grila in diferite puncte precum si modul in care acestia se reflecta asupra Ra al 6P3C(tot adusesem aminte de grafice incarcate). R13 are o valoare de 680 ohmi. Daca nu am gresit calculele influenta este neglijabila. Trafo interstage am sa-l refac la 4000:2000 spire, mai bine zis 2:1. Link spre comentariu
RockDok Postat Iulie 17, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2013 Daca tot trebuie sa refac montajul atunci supralicitez cu un CFB la G811 si poate iese din discutie reactia negativa globala, asa am inteles din ce s-a spus pe aici ca nu prea este sanatoasa dupa doua transformatoare. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Da , va fi varianta castigatoare doar daca acea infasurarea CFB va avea un cuplaj cat mai strans cu secundarul , adica infasurarea CFB va trebui facuta din mai multe sectiuni ... Link spre comentariu
RockDok Postat Iulie 18, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2013 OK, atunci o alta varianta de infasurari. Infasurarea de CFB a trafo out o voi bobina cu acelas diametru ca si secundarul. Astfel vad exact cite spire incap intr-un singur strat si ajustez corespunzator numarul de spire din primar. Ca sa nu folosesc acelas diametru incep cu secundarul adica (2) devine (1) iar pentru CFB ramine tot diametrul primarului. Link spre comentariu
RockDok Postat Iulie 19, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2013 Cablaj redesenat. Link spre comentariu
RockDok Postat Iulie 26, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2013 Stiu, v-ati plictisit, si eu. Am refacut schema si cablajul pentru alimentare. Nu mi-a placut sa am separate Uf si Ua. Vor lucra in acelas loc, pot fi si in aceeasi carcasa. Mai putine fire. Link spre comentariu
RockDok Postat Iulie 30, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2013 Schite trafuri SMPS si cablaj plantat. Link spre comentariu
RockDok Postat August 8, 2013 Autor Partajează Postat August 8, 2013 Am modificat schema amplif precum si trafo Ub SMPS. Inca nu am rebobinat Tr1 si Tr2. Tr1 este tot la 3:2 iar Tr2 nu are inca reactia in negativa catod iar acum are vreo 6K pe sarcina de 12 ohmi. Un lucru neplacut este faptul ca Ub1 provine din Ub2. Printr-un mecanism ciudat (inca nu l-am deslusit) provoaca oscilatii la nivel de driver (usor brum si se incalzeste SMPS-ul). Acestea se mentin chiar daca scot EF-ul. Au disparut odata cu inserarea a 470 ohmi pe Ub1. Ua la 6P3C-E este de 200V si Ia 40mA. Temperaturile in SMPS nu depasesc 40 de grade chiar dupa ore de functionare. Pur si simplu nu am zgomot de fond in ori si ce pozitie ar fi potentiometrul la intrare. Desi evident exista solutii de a ataca finali in A2 fara interstage eu cred ca voi ramine definitiv la varianta cu transformator. Link spre comentariu
RockDok Postat August 11, 2013 Autor Partajează Postat August 11, 2013 Pina cind apare perechea lui G811 din poza imi pierd timpul cu o varianta si mai simpla de alimentare, daca merge nu vor mai fi monoblocuri. Link spre comentariu
300B SE Postat Septembrie 9, 2014 Partajează Postat Septembrie 9, 2014 (editat) Se poate pune schema, au disparut toate atasamentele. Editat Septembrie 9, 2014 de matropower Link spre comentariu
RockDok Postat Septembrie 9, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2014 (editat) Desigur, dar trebuie regindita. Editat Septembrie 9, 2014 de RockDok Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 12, 2014 Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Ai mai inaintat cu proiectul? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum